Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja magáról minden csúnya pasi, hogy értékesebb belső tulajdonságai vannak, mint egy helyes pasinak?
Sok helyen olvasom, hogy szerintük a jóképű pasik csak kihasználják a nőket, sekélyesek, csak szexre hajtanak. Bezzeg ők, rendesek, tudnak szeretni, nem úgy, mint "azok".
Ehhez képest sok olyan csúnya ember ismerek (nőt és férfit is), akinek a belső értékei megegyeznek egy használt gumicsizmáéval, míg ismerek sok olyat, aki nem csak külsejét tekintve szerencsés, de jó ember is, kedves, okos, hűséges, és nagyon is tud szeretni.
Mégis itt sok-sok csúnya fiú mondja ki a Végső, Nagy Érvet, hogy ők jobb belsővel rendelkeznek, értékesebbek emberileg, mint aki jól néz ki.
Miből gondolják ezt? Azon kívül, hogy anyukájuk ezt mondta.
Van erre valami konkrét okuk, vagy csak remélik?
Jobb fizetés, jobb tanulmányi eredmény, nagyobb sikerek, kiadott verseskötet, sikeres zeneszerzői karrier? :D
Mesélek neked egy kicsit a személyiségfejlődésről. Aki mindent megkap, az sokkal kevésbé fogja értékelni a kis dolgokat, észre se vesz sok olyan emberi értéket ami fontos lenne, mert neki ez az ölébe hullik, válogathat , azt csinál amit akar persze ez egy kicsit túlzás, de érted a lényeget. Természetesen ez csak a legnagyobb része az ilyen embereknek, akinél mondjuk a szülők is nagyon alázatosak, és megbecsülnek mindent annak ellenére hogy bőség van, az egy jó eséllyel szintén ilyen ember lesz. Aki meg nem kap meg mindent az életében, és mindenért nagyon keményen meg kell küzdenie, rengeteg csalódással, azok meg többnyire értékelni tudjàk a dolgokat jobban, persze ennek is van egy olyan része akinek meg nagyon rombolja a személyiségét és megsavanyodott lesz. Ugye ezek csak a legegyszerűbb lehetőségek, rengeteg átmenet van. De ha valakinek olyan hatalma van amit nem ő szerzett meg, legyen az hatalmas családi vagyon, vagy nagyon jó kinézet , azzal nagyon nehéz egy idő után nem visszaélni, és rettenetesen nagy jellem kell hozzá, előttük làtatlanba is meghajlok.
Mindenesetre magamról tudok nyilatkozni, randa vagyok, és emiatt nagyon sok másban fejlődtem, néha nagyon szép gondolataim és belső életem van, és el nem tudnád képzelni mennyit jelent nekem egy ölelés vagy egy érintés. Rengeteg plusz dolgoz adott nekem ez , hogy nem hullottak ölembe a nők, van amiben meg hátráltatott, és néha voltam nagyon magányos. De van nekem sok olyan ismerősöm aki naponta tudja cserélgetni a nőket, és beszélgetés utàn is látom, hogy mennyire más a felfogásunk és az értékeink. Ezt mindenki döntse el maga, hogy melyik a jobb, szerintem egyik se jobb a másiknál, azon múlik ki hogy akarja leélni az életét
#4: "Nekik a kedves, becsületes, udvarias lányokra áll a dákójuk?"
Érdekes, nekem részben pont ezek azok a tulajdonságok, amiért lefeküdnék valakivel, mert nem egy buta, arrogáns p*csáról van szó, hanem egy normális NŐRŐL. Te nagyon nem vagy tisztában sok dologgal, de egy férfi működésével semmiképpen. Attól, hogy a fenti tulajdonságok jellemzőek egy lányra, az ágyban még lehet egy vadmacska, és valóban így van, ezt már sokszor tapasztaltam. ;)
Ha egy csaj csak azt tudja felmutatni, hogy jól néz ki, és közben mellette egy flegma ribi, hidd el, bottal sem érnék hozzá, ennyire nem vagyok igénytelen.
28/F
Rengeteg amúgy jó karakter van a film és fantasy világban akik emiatt vannak kiutálva és lesznek vagy magányosak vagy genyák: Quasimodo, kiesföldi púpos, Kígyónyelv Gríma, Peter Petegrew...
És egy csomószor van, hogy a főgonosz hiába egy szociopata állat, a néző nők imádják...
Ugyanez van amikor jönnek a migránsok. Olyana dolgokat tsznek amiért minket európaiakat felkoncolna egy feminista élcsapat. Migránsnak ugyanez szabad, csak mert ha ők csinálják "férfias", nekik még a kölni események is el van nézve, sőt sok csaj sajnálja, hogy őket még nem találta meg egy néger sem. Mert hát a négerek "átlaga" fizikaiag mindig jobb mint a mienk... Ezért a sok "keveredés" sajnos.
"Pedig de, a nők szexuális vonzalmát is a külső és a férfias kisugárzás kelti életre, a kedves, aranyos pasikból lesznek a "csak barátok".
Komoly kapcsolatba egészséges nő nem kezd olyannal, akit nem kíván, mert tudja, hogy annak nem lesz jó vége. :)"
Jajj, egyemmeg de cuki vagy.
Mondtam egy szóval is, hogy a nő nem kívánja ilyenkor a partnerét? Férfias kisugárzása lehet csúnya pasinak is, ráadásul a férfiasság és a kedvesség/aranyosság nem ütik, hanem erősítik egymást.
Szóval kedves, hogy ilyen egyszerű véglényként kezelsz, hogy "bedobod a jóképű pasit, kijön a szexuális vonzalom a nőből", de ennél egy icipicit bonyolultabban működöm. Például semmilyen módon nem tudok vonzódni olyan férfihoz, akiben nem bízom, aki nem intelligens, humoros, kedves.
Tehát igen, a férfias kisugárzás fontos, a (szexuális) vonzalom (is) fontos, de ennek az arcvonásokhoz, a magassághoz, a kilogrammokhoz igen csekély köze van.
És kérlek, ne próbáld megmagyarázni nekem, hogy milyen pasikra vágyom, mert tisztában vagyok vele és aszerint is választottam, még ha a te elképzelésed szerint ez lehetetlen is.
"Te nagyon nem vagy tisztában sok dologgal, de egy férfi működésével semmiképpen."
#12, a nőével sincs. :D
Akkor viszont hogy van az hogy van 3-4 főtípus akik közül választanak
Íme ezen főtípusok:
Atlatikus, vízilabdázó alkat
Ecsethajú páva, vékony alkat
Geek kocka, nerd életvitel, csontsovány alkat
Magas, nem kövér, de az a tipikus "melák" alkat
Gyurma
Vékonyan izmos alkat.
Aztán a többieknek "tipli van", úgy mint: tökátlag, kövérek, tömzsi gyurmák stb.
Kérdező és a többi! Ne képzeld már, hogy racionális választ tudsz adni párkapcsolati és személyiségi dolgokban! Elég általánosító vagy kérdező és csak egy kis részt emelsz ki, hogy a nem jó képűek siránkoznak. Azt meg nem veszed észre, hogy számos nem vonzó külsejűnek van szép nője. Ez a dolog tipikusan olyan, amiben rohadtul nem lehet általánosításokban írni!
" Ez azért fordul elő, mert a "csúnya" embereknek semmi nem hullik az ölükbe. Aki fiatalon jól néz ki, könnyedén beilleszkedik a hierarchia felső körébe. Könnyebben megszerez dolgokat mint a "csúnya" Pl ez a válasz is elég nagy ostobaság és általánosítás. Kérdező és ez a válaszoló is épp úgy vélekedik, mint akinél a bölcsek köve, pedig csak hülyeség detto amit leír.
A mai sztár és celeb tökéletes külsőt és megjelenést sugárzó média ami miatt az emberek nagy része a külsőt nézi, fontosabb a külső, mint az ember maga. De ez miatt sok nő főleg önértékelési problémákkal küzd, befelé fordul, mert nem olyan tökéletes, mint akikhez a médiákban akar hasonlítani. Ezért manapság az embereket nagyrészt kirakati tárgyként kezelik, ha nem néz ki jól, akkor semmibe veszik.
De szerencsére több embernek igen is a belső emberi tulajdonság fontosabb, mint a külső, számos emberileg nulla van, aki külsőre megnyerő, párkapcsolati, baráti szinten meg egy barom.
Ezeken kívül még van az a típus, aki tud írni. Na az is vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!