Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő 27 évesen férfi szemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő 27 évesen férfi szemmel MILF-nek számít, s az ennél fiatalabbak jönnek be nekik?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi,főleg a 20-as korosztály s azon felüli férfiak véleménye érdekel.( Nyilván egy tizenévesnek annak számít. :) )

2016. jan. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Amúgy igaza van az 52%-os hozzászólónak, a diploma tényleg nem ér szart se. Én már akkor mesze átlag felett kerestem, mikor még nem is volt diplomám, az átlag dilomás mint a humán szakosok meg többnyire a mekiben dolgoznak vagy ehhez hasonló helyeken. Szóval kár arcoskodni!
2016. jan. 30. 16:09
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondoltam, hogy ennyi klimaxos, életunt nő járkál ide. Le kell törni a szarvatokat, mert azthiszitek nektek áll a világ. Törődjetek bele, hogyha nincs az életetek mögött teljesítmény, akkor csak a külső fog számítani, az pedig 30 felett eléggé leromlik nálatok.
2016. jan. 30. 16:12
 33/41 anonim ***** válasza:

Akadjatok már le a diplomámról. Komolyan más szemében szálkát sajátotokban a gerendát sem? Azért hoztam ezt fel egyáltalán mert a leirtak alapján az átlag 27 évesnek egy bölcsészdiplomája van és teljesen értéktelen ember...ahha de ha valaki leirja az ellenkezőjét az meg már feminista :D :D Genius.

Te inkább a saját önbecsüléseddel foglalkozz mert nincs vagy a nullához stagnál. Mint írtam az én érdemem nem ebben merül ki, megcáfoltam mindent amit fent leírtál. Nem vagyok riherongy akin átment a fél város, van humorom, kedves vagyok, a párom imád, házias vagyok stb...De nem csak nekem ez igy kompletten sok barátnőmre, kollégámra igaz...az meg hogy neked ezekből a diploma az egyedüli ami lejött sokat elárul rólad...Tényleg miért is csak erről írogatsz már a sokadik hozzászólásodban?? :))

Ja és még valami. Te beszélsz lenézésről? Ki is szidja itt a bölcsészeket? Nekem vannak ilyen ismerőseim és tisztelem őket a tudásukért, becsülöm őket mint embert...Mert nem vagyok ilyen korlátolt, utálkozó véglény mint te. Aki itt nulla önbecsöléssel gyűlölködik az egyedül te vagy.

2016. jan. 30. 16:18
 34/41 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell bizonygatni semmit! Konkrétan lesz@rom! A véleményem megvan rólad!
2016. jan. 30. 16:20
 35/41 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem hittem hogy ennyi nőhiányos 30 feletti lúzer jár ide :D a ti szarvatokat is letörhetné már valaki...Igaz van elég bajotok anélül is :D
2016. jan. 30. 16:20
 36/41 anonim ***** válasza:
"Aki itt nulla önbecsöléssel gyűlölködik az egyedül te vagy." Figyeld a százalékokat géniusz! Nem csak én írok!
2016. jan. 30. 16:22
 37/41 anonim ***** válasza:
Akkor már ketten gyűlölködtök :) Nem mintha számítana. Boldogtalan embernek is le kell vezetni valahol a feszkót. Ti itt fröcsögtök, idegen embereket elemezgetve :D
2016. jan. 30. 16:26
 38/41 anonim ***** válasza:
Te most voltaképpen mit csinálsz? nevetőszmájli
2016. jan. 30. 16:27
 39/41 anonim ***** válasza:
A leírt agymenéseidre reagálok. Ha rossz a memóriád, olvasd vissza sorban amiket írtál. Csak azokhoz szóltam hozzá, semmi máshoz. Mellette mellékesen megjegyeztem hogy meglehetősen keserű vagy.
2016. jan. 30. 16:31
 40/41 anonim ***** válasza:

"leirtak alapján az átlag 27 évesnek egy bölcsészdiplomája van"

[link]

höhö

"Nem vagyok riherongy akin átment a fél város, van humorom, kedves vagyok, a párom imád, házias vagyok"

Ha valóban így van, akkor nem rólad volt szó. Akkor minek hőbörögsz itt?

"nekem ez igy kompletten sok barátnőmre, kollégámra igaz"

Mert naiv vagy és jóhiszemű. ... jobb esetben

"Ki is szidja itt a bölcsészeket?"

Hogyne szidnám őket. 1-2 szaktól eltekintve élősködők, akik nekem sírnak, hogy adjak pénzt, miközben lopják a napot. Az megy bölcsésznek aki lusta szakmát tanulni, meg dolgozni.

"Aki itt nulla önbecsöléssel gyűlölködik az egyedül te vagy."

Biztos így van ... ezért hőbörögsz ilyen nagy hévvel. :D

2016. jan. 30. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!