Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő 27 évesen férfi szemmel MILF-nek számít, s az ennél fiatalabbak jönnek be nekik?
Akadjatok már le a diplomámról. Komolyan más szemében szálkát sajátotokban a gerendát sem? Azért hoztam ezt fel egyáltalán mert a leirtak alapján az átlag 27 évesnek egy bölcsészdiplomája van és teljesen értéktelen ember...ahha de ha valaki leirja az ellenkezőjét az meg már feminista :D :D Genius.
Te inkább a saját önbecsüléseddel foglalkozz mert nincs vagy a nullához stagnál. Mint írtam az én érdemem nem ebben merül ki, megcáfoltam mindent amit fent leírtál. Nem vagyok riherongy akin átment a fél város, van humorom, kedves vagyok, a párom imád, házias vagyok stb...De nem csak nekem ez igy kompletten sok barátnőmre, kollégámra igaz...az meg hogy neked ezekből a diploma az egyedüli ami lejött sokat elárul rólad...Tényleg miért is csak erről írogatsz már a sokadik hozzászólásodban?? :))
Ja és még valami. Te beszélsz lenézésről? Ki is szidja itt a bölcsészeket? Nekem vannak ilyen ismerőseim és tisztelem őket a tudásukért, becsülöm őket mint embert...Mert nem vagyok ilyen korlátolt, utálkozó véglény mint te. Aki itt nulla önbecsöléssel gyűlölködik az egyedül te vagy.
"leirtak alapján az átlag 27 évesnek egy bölcsészdiplomája van"
höhö
"Nem vagyok riherongy akin átment a fél város, van humorom, kedves vagyok, a párom imád, házias vagyok"
Ha valóban így van, akkor nem rólad volt szó. Akkor minek hőbörögsz itt?
"nekem ez igy kompletten sok barátnőmre, kollégámra igaz"
Mert naiv vagy és jóhiszemű. ... jobb esetben
"Ki is szidja itt a bölcsészeket?"
Hogyne szidnám őket. 1-2 szaktól eltekintve élősködők, akik nekem sírnak, hogy adjak pénzt, miközben lopják a napot. Az megy bölcsésznek aki lusta szakmát tanulni, meg dolgozni.
"Aki itt nulla önbecsöléssel gyűlölködik az egyedül te vagy."
Biztos így van ... ezért hőbörögsz ilyen nagy hévvel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!