Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő 27 évesen férfi szemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő 27 évesen férfi szemmel MILF-nek számít, s az ennél fiatalabbak jönnek be nekik?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi,főleg a 20-as korosztály s azon felüli férfiak véleménye érdekel.( Nyilván egy tizenévesnek annak számít. :) )

2016. jan. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

"ha magatogba néztek és kezdtek valamit az életetekkel még lehettek értékes emberek."

Pffff ezt az egot, behalok :DD

Na csak hogy felhomályositsalak mennyire nem vagyok értékes. Pont ennyi idősen mérnöki diplomám van, tehát az életem marhára nem trehánykodtam el. Van egy 1 évvel idősebb szintén mérnök párom. Gyerekünk még nincs, az életünk meg köszönjük kiváló, nem vagyok sem kiégett, sem kiélt, nem ment át rajtam 30 csávó. Remek a humorom, a párom a tenyerén hordoz. Ha fele olyan jó lenne neked mint nekem nem írnál ki ilyen savanyú maszlagokat :)) de sebaj ha még összekapod magad lehet belőled normális boldog ember.... de az is lehet hogy nem :D aki ilyen általánosításokat puffogtat, az minden csak nem normális, és nem boldog :) sz@r lehet neked...

2016. jan. 30. 12:57
 22/41 anonim ***** válasza:
9%
Bár minden elismerésem a diploma tekintetében, mégis a szemedre hánynám azt az aprócska dolgot, hogy beképzelt vagy! Nem kicsit! De, hogy egy pöppet letörjek a szarvadból idehaza a max bruttó 300as kereseteddel kitörölheted, amíg kint az ember egyszerű betanított munkával is megkeres annyit mint te. Diplomával pedig nehezebb kint érvényesülni, hiszen nem hiába keresetebbek kint a szakmunkások. Az ottani állampolgárok azok akik a szellemi munkát végzik és nem süllyednek le a gyártósori munkásokhoz. Valamint szívesebben alkalmazzák őket. Úgyhogy verheted magad akármennyire, dobálózhatsz a diplomáddal, pénz tekintetében kicsit sem lesznek többek azok akik csak itthon tudtak elhelyezkedni. Simogasd a buksidat a diplomáddal.
2016. jan. 30. 13:25
 23/41 anonim ***** válasza:
jajj de tyúkszemedre léptem...:) na mindegy, csak hogy tisztába tegyük a dolgot. Én nem beszéltem pénzről egy percet sem. Mindezt azért írtam le neked hogy megcáfoljam a fenti fröcsögésed, azt hogy értéktelen vagyok minden bizonnyal, sőőt hogy a legtöbb nő 27 évesen csak egy noname diplomát tud felmutatni hogy egy ribi meg társai. Tudod kisbogár sok barátnőm van aki pont ennyit ért el mint én vagy hasonló szintet. De van olyan volt évfolyamtársam is aki még ennél is többet, és tényleg le a kalappal az előtt amit megcsinált eddig, amit még most is tanul, ahol dolgozik stb...Nem kell itt vergődni meg jönni a bezzeg külföld maszlaggal, csak kéne egy kis tiszteletet tausítani az emberek iránt.Itt nem én vagyok az aki beképzelt hanem te. Csak mert nem az van a lábad között mint a nőknek, még lehetnek ők (vagy egyes egyedei) képzettebbek, humorosabbak, kedvesebbek akár 40 évesen is tudod? Mert nem a kor és a nem együttese határozza meg az embert magát. További jó verődést, majd legközelebb jobban meggondolod miket írsz, ha már így visszanyalt a fagyi.
2016. jan. 30. 13:43
 24/41 anonim ***** válasza:
8%
Nem nyalt vissza semmi. Csak nem szeretem amikor, ha nem tudnak mást bevetni előveszik a "Nekem diplomám van! kemény vagyok!" kártyát. Annyira nehéz elképzelni a diplomásoknak, hogy manapság az ember szemében ők sem érnek "sz@rt" se? Ne sírj!
2016. jan. 30. 13:53
 25/41 anonim ***** válasza:
83%

13:53 nekem csak egy kérdésem lenne. A férfiakról miért nem beszéltél? Velük mi van 27 vagy 29 évesen mint amilyen te vagy? Ők szexistenné válnak és megváltják a világot abban a korban?

Nekem a 35-40 év közötti nővéreimet rendszeresen huszonévesnek nézik. Az egyik 24 éves fiú osztálytársam meg pl úgy néz ki mint valami 50 éves, kiélt, pocakos apuka. Erről ennyit.

2016. jan. 30. 14:58
 26/41 anonim ***** válasza:
De nagyon is visszanyalt :) én meg azt utálom mikor azt a kártyát játsszák ki hogy te már 27 vagy akkor ribi vagy, végigment rajtad 30 pasi ezért kiégtél, nem értél el semmit az életben meg társai. És ezt miért? Csak mert nő. Pont ugyanolyan sértéseket vágtál az átlag 27 évesekhez mint én hozzád, sőt...és meg is érdemelted. De látom rohadtul nem fogtad fel a mondandóm értelmét mert még mindig a diploma szón lovagolsz. Holott ez csak egyik érdem amit magam mellett felhozhatok, joggal. Meg még rajtam kívül sok sok 27 éves, sőőt akár 30 feletti is.
2016. jan. 30. 15:17
 27/41 anonim ***** válasza:

"Annyira nehéz elképzelni a diplomásoknak, hogy manapság az ember szemében ők sem érnek "sz@rt" se?"

És miért is nem érünk sz@rt sem? Fejtsd már ki? :)) ja tudom mert neked nincs azért.

Amúgy meg nem csak a diplomámat írtam oda ha tudnál olvasni, más erényeim is vannak, mint sok más embernek, csak a te képzeletbeli világodban ez nem is létezhet, mert 27 éves nőről van szó :D

korlátolt vagy és savanyú ez az igazság, inkább nézz mélyen magadba.

2016. jan. 30. 15:21
 28/41 anonim ***** válasza:
Nem csak a nőkről beszélek. Azt pedig nem tudtam, hogy feminista is vagy. Tehát én itt le is zárom. :D
2016. jan. 30. 16:02
 29/41 anonim ***** válasza:

Látom olvasni sem tudtok, meg bizonyítási kényszeretek is van. Biztos nekem lesz rossz ettől. Az meg hogy csak az kritizál másokat, akinek rosszul megy, az meg a legbénább demagógia.

Magyarország meg nyilván tele van jól kereső mérnök nőkkel, akik intelligensek és vidámak. ... ja nem. :D

Most leírhatnám azt is hogy a legtöbb nőnek barna haja van, ugyanígy megsértődnétek rajta, hogy ne általánosítsak, mert nektek szőke, meg vörös hajatok van. :D

Akinek nem inge nem veszi magára.

2016. jan. 30. 16:03
 30/41 anonim ***** válasza:
A diplomádat pedig nyugodtan lengesd mindenki orra alá. Úgy látom az önbecsülésed csak ebben merül ki. Minden jót!
2016. jan. 30. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!