Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő 27 évesen férfi szemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő 27 évesen férfi szemmel MILF-nek számít, s az ennél fiatalabbak jönnek be nekik?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi,főleg a 20-as korosztály s azon felüli férfiak véleménye érdekel.( Nyilván egy tizenévesnek annak számít. :) )

2016. jan. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 11/41 Költőnő? ***** válasza:
Azért vagyok vénlány mert vki annak lát? Nem az számít, amit érzel és amit a tükörben látsz?
2016. jan. 29. 13:36
 12/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igazatok van,nem fogom felvenni azt,amit mondanak.
2016. jan. 29. 17:56
 13/41 anonim ***** válasza:
0%

Nőben 21 éves az ideális. Akkor a legszebbek, meg akkor még van életkedvük, vevők a humorra és a szexre. 27 éves korára a legtöbb nő kiég, mert rájön, hogy hiába feküdt le 30 sráccal, hiába van bölcsész/művész dilomája, mára mindenki elfelejtette, nem ért semmihez, és nem kell senkinek, mert eltrehánykodta az életét. Rosszabb esetben van 2-3 gyerekük is valami diszkós focidrukkertől aki már 5 éve lelépett.

29F

2016. jan. 30. 05:39
 14/41 anonim ***** válasza:
93%

igen mert minden 27 éves 30 sráccal volt már, mindnek gyereke van,mindnek bölcsész diplomája és mindegyik egy ribi mert már 27 éves...Sőt mindez így együtt!!!

Jajj hagyjuk már a provokációt utolsó. Te is csak megkeseredett kutyának nem kellő pasi vagy aki így akar elégtételt venni hogy ezt így idehányja, aztán ettől jobban alszik...Nem tűnt még fel milyen szánalmas is vagy ezzel a handabada meséiddel???

2016. jan. 30. 11:10
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

A MILF, (de a szót utálom) 45 fölött kezdődik!

De attól még vonzó lehet az is!

F/60

2016. jan. 30. 11:15
 16/41 Költőnő? ***** válasza:
100%

Aki harmincéves korára úgy nézne ki, ahogy te elképzeled; az már huszonévesen se lesz szép.

Humor? Mégis milyen humorra gondoltál? A test, aláhúzom, később már ritkán változik jó irányba, de ilyet is láttunk már. Tudod, egy vonzó, csinos érett nőhöz fel kell nőni. Mert neki nem elég már annyi, hogy makkra Marcsa! Rengeteg olyan 30as nő van akiért lepippantanád magad, ha tehetnéd. Aki felnőtt érett ffiként így nyilvánul meg egy érett nőről. Ott van baj. Egyébként meg mesélj már még kérlek.

2016. jan. 30. 11:55
 17/41 anonim ***** válasza:
91%

És mennyire kell IQ nullásnak lenni ahhoz, hogy valaki abban a hitben legyen hogy a humor az korhoz van kötve? Bár szerintem ezt még a válaszoló sem hiszi el, csak úgy leírta. Nekem pl van 40 fölötti marha jó fej kollégám, akkor ő tuti UFO, de ismerek 20-on egypár éves csajt is aki eléggé magának való természet.

Ja meg persze minden 27 éves elcseszte az életét és "senki nem emlékszik már rá" :D :D ezt úgy honnan? hasadracsaptál? Nagyot akartál mondani de ne jött össze.

Fuu az életbe ne legyek ilyen megkeseredett, savanyú ember :D

2016. jan. 30. 12:18
 18/41 anonim ***** válasza:
0%
Az átlagról írtam és direkt úgy fogalmaztam, hogy aki nem akarja, az nem veszi magára. Ti sikeresen magatokra vettétek, ami csak azt árulja el, hogy ti pont ilyenek vagytok. Tudjátok az fáj, ami célba talál. De még nincs minden veszve, ha magatogba néztek és kezdtek valamit az életetekkel még lehettek értékes emberek.
2016. jan. 30. 12:25
 19/41 Költőnő? ***** válasza:

nem, te általánosítottál. Énnálam köszönöm, de pont nagyn nem ért be:)

Csak míg én nem írom azt, h az összes negyvenes férfi egy tohonya, fingós, pocakos kakababka, akit bottal nem piszkálnék meg, addig a másik oldaltól is elvárhatnám, nemdebár?

Éppenseggel Te indítottál azzal, hogy egy 27 éves nő már csak kiélt véglény lehet.

2016. jan. 30. 12:32
 20/41 Titusztitusz ***** válasza:
Személy szerint nekem még a 75 éves nők sem számítanak "MILF"-nek, amennyiben jól néznek ki...Inkább egy 70 éves JÓL KARBANTARTOTT, csinosan-igényesen kinéző nő, mint egy lompos,elhanyagolt, széthízott, formátlan, 15 éves...
2016. jan. 30. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!