Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, hogy félreértettem?
A főnököd nem tartja gáznak ezt az egészet?
2016. márc. 17. 20:51
62/95 A kérdező kommentje:
De, a főnöknek lassan tele van a hócipője velünk.
63/95 A kérdező kommentje:
A minap elég mogorván megjegyezte, hogy nemrég még hisztiztem, hogy bele se akarok ebbe menni, most meg már nem tudja ki a főnök (irónia) ő vagy én. Én valami olyat mondtam, hogy nyugi van, benne vagyok, megszereztem neki a melót, mostmár csak lesz valahogy. Felháborodva kérdezte, hogy igen, megszereztem? Tán beszoptam magam a pasinál? Én meg dühösen felrúgtam vmit, és közöltem, a melót akarta, megkapta, nem tartozok neki, és azóta nem esett szó köztünk erről. A csajok viszont kiállhatatlanok, folyamatosan húzzák az agyam >:( Gondolhatjátok.
A pasinak meg mondtam, hogy szivesen kikérheti bármiről a véleményem, de legyen szives a munka részleteit a főnökasszonnyal tárgyalja meg, mert már a **** is ki van vele, hogy rajtam keresztül kell egy csomó mindent megtudnia. Szóval nem minden rózsaszín ám.
Hát ez eddig sem volt rózsaszín. Egy szokásos közel-keleti háremúr tolja a neje mellől a rizsát, a főnök munkát akar végezni, teljesen jogos módon, szóval azért vigyázz, hogy ne veszítsd el a melóhelyed egy bizsergő fäszú török miatt.
2016. márc. 18. 15:15
65/95 A kérdező kommentje:
Mint az elhangzott, nem vagyok egy kedves ember (visszakeresheted ha így ráérsz). Aki meg sokadjára pofázza el sokadjára tök ugyanazt, ugyanabban a hányadék stílusban, annak ez a legszebb, legkultutáltabb amit mondani tudok.
Őszintén, miért tetted fel ezt a kérdést, ha véleményeket nem vagy hajlandó elfogadni? Ha valaki ötször írja le ugyanazt, az azért van, mert elsőre nem jut el hozzád, vagy nem adod jelét. Mások konkrét gondokkal, kérdésekkel fordulnak az oldalhoz, te meg regényírásra használod, aztán pedig nem érted, ha valaki kifejezi a maga véleményét. Komolyan, ennek így mi értelme van?
2016. márc. 18. 19:15
Meguntam, hogy nincs konkrét kérdés a háttérben, nem érdekelnek az észrevételek, semmi, csak h szőhesd ezt a buta történetet, amiből annyi igaz, h belezúgtál egy foglalt pasiba.
2016. márc. 18. 19:46
68/95 A kérdező kommentje:
Van konkrét kérdés. Bocs, ha a katyvaszban elveszett a lényeg. És elfogadom azokat a véleményeket is, amikkel nem értek egyet, vagy épp kritizálnak. De az első pár alkalommal is fogtam mi a véleménye a (z egyik) 66%-osnak, nem kell bunkózni meg uszítani. Ez undorító. És reklámozni, hogy mi a nevem, magát bezzeg nem vállalja fel. Ez olyan ovodás dolog. Attól ő nem lesz jobb ember, hogy lehülyéz, árulkodik, majd ujjal mutogat. Kb. egy 5 éves szintje ez.
Az volt a kérdés: "én vagyok a hülye"? Most már megkockáztatok egy igenlő választ. Ne haragudj érte, de fel nem fogom, mit lehet egy nős török pali szívózásán ennyit pörögni.
2016. márc. 18. 23:12
70/95 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Az a helyzet, hogy igazatok van, semmi komoly nem történt, mert nem történhetett semmi. De most megkérdezem Tőletek, mert nincs más, akitől megkérdezzem, hogy mit gondoltok, őszintén, szerintetek (és külön kérlek titeket, ne kíméljetek) érez irántam valamit?
Kapcsolódó kérdések: