Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, hogy félreértettem?
"Azzal szopatta volna le magát, akivel nem szégyelli. Fújt is rám mind, mikor mindenki előtt megölelt, persze ő meg leoltotta őket, hiszen nem akart pletykát."
Jah, de hát veled se szopatta le magát, tehát veled se volt több, mint a többi csajjal. CSak te képzelted be, h több volt. Nem volt semmi. Te magad mondod, h mindenkit leoltott az öleléskor. Igen. Mert ő úgy van vele, h nincs köztetek semmi. Az egészet te fantáziáltad össze egy alapból is flörtölgetős, foglalt pasiról. Ő meg úgy volt vele, inkább leállít időben, minthogy ott neki állj szerelmi drámázni. Mert már látszott rajtad, h te a fellegekben jársz, ő meg max. egy sz.opásig képzelte el a viszonyotokat, mivel foglalt.
Hát így jártál, majd egy másik életben megdug, ezt ígérte, nem?:DD
Isten - vagy ő maga, úgy döntött, hogy mégsem csukhatom be az ajtót, zárhatom le az egészet, és felejthetem őt el. Pár hete elkezdte hívogatni a főnökömet egy esetleges újabb közös munka miatt. Az esetleges tegnapra biztos lett, már az időpont is megvan, és ma megjött e-mailben a szerződések tervezete is. Az első pillanattól ahogy értesültem még a puhatolózásáról, úgy gondoltam az lenne a legjobb, ha valami módon kibújhatnék a dolog alól, csakhogy tartozok eggyel a főnöknek, és most akarja ezzel a melóval behajtani. Ma összekülönböztünk. Mondtam, hogy én nem akarom ezt a melót, akkor nekem nem jó, ő meg, hogy a pasi mondta, hogy többek között engem kifejezetten szeretne, ha résztvennék ebben az egészben, én meg mondtam, hogy nem érdekel, ő meg, hogy miattam márpedig nem fogja kockáztatni, hogy visszamondja az egészet. Elég csúnyán összevitatkoztunk, és eljöttem. Nem fogjátok kitalálni mi történt, egy bő óra múlva csörgött a telefonom. A férfi volt az. Megkérdezte mi a gond, a pénz, mert hajlandó akár többet is ajánlani, vagy hogy külföldi a meló, mert szállást is biztosít és még az utat és az útlevelet is hajlandó állni. Mondtam, hogy nem a pénz a gond. Kérdezte akkor mi, maga a munka? Hogy gondoljam át, mert ő csak és kizárólag miattam hívta fel a főnökömet, mert szeretne velem dolgozni. Azért hívta őt, hogy nekem ne legyen gondom ebből, de ha úgy szeretném, akkor visszavonja az ajánlatát, és csak velem szerződik egyedül. Azt mondtam, köszönöm az ajánlatot, de ezt még át kell gondoljam.
Azt mégsem mondhattam, hogy vele van a baj, azért, mert flörtölt velem! De azok után, hogy személyesen hívott fel, hogy hallottam a hangját, megtört bennem a jég. Úgy érzem muszáj igent mondanom, muszáj látnom őt. Másrészt meg pont ezért nem szabadna belemennem, mert nem vagyok közömbös iránta. Nem tudom mit tegyek.
Bele fogsz menni, mert egy buta kis tyúk vagy, akinek hízeleg ez a dolog, h csak veled akar dolgozni, stb. Nagyot koppansz majd, mert csak belelovallod magad a semmibe. A pasi foglalt, emlékszel? Semmi se lehet. Nem lesztek együtt, nem fog veled járni, a legtöbb, amire számíthastz, h hullik neked is néhány morzsa a másik csaj asztaláról, jut neked is egy kávé, egy mosoly, egy kis flört a pasitól, te ebbe majd szépen belelképzeled a sokmindent,ahogy eddig is. Belezúgsz, szerelmes leszel, kitálalsz, mert már nem bírod tovább, a pasi meg közli, h de hát ő csak kedves volt, félreértettél mindent, kulturális különbség, nyelvi nehézség blablabla és bocsika.
Te meg kezdjél az érzéseiddel, amit akarsz.
De hát hülyeségre nincs orvosság, eszet nem lehet kölcsönadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!