Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnák tenni kettesben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnák tenni kettesben?

Figyelt kérdés
A barátommal a tavaszi szünet allat lesszünk elöször kettesbe.És ötleteket szeretnék kérni hogy mi jót csináljunk:) vagy mivel tudnám felejthetetlené a napot :)? Lécives a hülye válaszokkal kíméljetek :)
2010. márc. 28. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
talán szexel?:-O
2010. márc. 28. 17:24
 2/12 A kérdező kommentje:
de nem csak arra gondolok olyanra ami nem megszokot dolog:)
2010. márc. 28. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Szexel biztosan. De léGYSZíves elŐször gondold át.
2010. márc. 28. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért kellene egyből sex? -.-

Nézzetek meg valami filmet:)

2010. márc. 28. 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Ölzözzetek be lónak és sakkozzatok !
2010. márc. 28. 17:40
 6/12 anonim válasza:

Mennyetek el bobozni:Dvagy kalandparkba az emlékezetes...:)

film szerintem már megszokott. vagy ha nagyvárosba laktok akkor valami várba:)az romantikus..:)szex először?hát ha már mindketten ugy gondoljátok..de szerintem első közös taláékozásra nem javaslom..nemis szeretheted még vagy ha igen..kitudja milyen csakha vele vagy.

2010. márc. 28. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
Talán olvassatok ki egy helyesírási szótárt.Rém izgalmas tud lenni!
2010. márc. 28. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok...tán az eddigi válaszadókra is érvényes.
2010. márc. 28. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:
17:43: ha együtt lesznek lakásba kettesbe elöször, akkor inkább egymással foglalkozzanak, amiket leírtál szerintem ráér mikor nem lennének kettesbe. :) Szerintem nézzetek meg egy jó filmet, vegyetek egy fürdőt, egyetek egy pizzát, iszogassatok bort, ilyesmik:) apróságok, de ezek is jók:)
2010. márc. 30. 17:30
 10/12 anonim ***** válasza:

"tudnák" - paraszt!

Amúgy meg b*sszatok mint a nyulak:D

2010. márc. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!