Ha kettesben autózunk a kisbabámmal, a biztonsági gyerekülést (0-18 kg) Lehet az első ülésre tenni menetiránynak megfelelően?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a hátsó ülésen mindkét irányban lehet rögzíteni.2009. máj. 28. 19:24
1/7 anonim válasza:
menetiránynak háttal lehet, és csak olyan autó esetén amiben vagy nincs légzsák, vagy ki lehet kapcsolni
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2009. máj. 28. 19:28
3/7 anonim válasza:
Én ugy tudom eléggé be szigoritottak,és már nem lehet elöl a gyerekülés!
4/7 anonim válasza:
A férjem rendőr és én is az első ülésre teszem a 9 hónapos lányomat ha egyedül megyek vele. Persze előre csak menetiránnyal háttal lehet tenni szemben nem. Azt nem irtad, hogy mekkora a babád. Az én ülésemet 10 kg-ig menetiránnyal háttal kell rögziteni, utána már hátul is el lesz egyedül és nem kell rá annyit odafigyelni.
Alíz
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, Neked is Alíz. 8 hónapos a kislányom és 9 kg. A mi ülésünket eddig a 9 kg-os határig lehet háttal bekötni. Talán a hátsó ülésen menetiránynak megegyezően majd elnézeget a babám. Eddig mindig ott volt a bébihordozó ahol én ültem.
Betti
2009. máj. 28. 21:07
6/7 anonim válasza:
Eszedbe se jusson a babád biztonsága érdekében. A babának hátul kell utaznia.
7/7 anonim válasza:
Nem KELL hátul utaznia!!! Ha egyedül utazol vele, akkor elől lehet, de menetiránnyal háttal, semmi esetre sem szembe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!