Németországból megyünk haza (M. o) jövöhéten. Eddíg a lányommal hátul ültem amíg el nem aludt. Most a pa´rom kiszedte a háts´3 ülést, így a buszban maradt az elsö kettö, e´s egy hátrafelé. Felfog tünni a l´nyomnak, hogy menetiránynak háttal fog ülni?
Ugye 1000km-t utazunk.Eddíg melette ültem,de így ,hogy ki lett véve a hátsó három,(5 üle´ses a busz)én az én üle´semmel csak hátra tudok fordulni.Az a gond,hogy hátrafele´nem bírok utazni,mert rosszul lezek.Ìgy nem tudom,hogy fogja a la´nyom bírni az utat.Mondtam a férjemnek is,de ma´kiszedte az üle´seket,mert pa´r dolgot akar haza vinni.
A la´nyom 11 hónapos lessz.Feltünik majd neki,hogy másként fog utazni mint eddíg???
Aki busszal utazik,azoknak hogy bírják a gyerekek az utat??Elöre,ha´trafelé??
Eddíg személyautóval jártunk haza.
Én úgy tudom, hogy elől a gyerekülés nem használható csak a hordozó, az is menetiránynak háttal.
Magyarországon kötelező, tehát legyen az autóban. Te pedig előrefele ülj.
Elég komolyan bűntetnek, január 1.-től pedig kötelező lesz a kódszerinti gyerekülés.
Még annyi ,itt 2008 januártól már kötelezö az új számozású üle´sek,hordozók......
Az én üle´sem elöl fordítható,mindkét irányba beköthetö.Csak az a gond,hogy én nem bírok hátra felé utazni:(
Az a gond,hogy a férjem a busszal jár dolgozni,rreggeltöl estig,mi pedig rebekával az audival.
jövöhéten pedig utazunk haza.Azért a hétvégén kipróbálom,hogy hogyan reagál.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!