Nemetorszagbol, Bayernböl anyukák?
Figyelt kérdés
Egy hozzaszólas ihlette a kerdesemet, meg hogy nincs a közelemben senki, akivel babázni tudnék. gondoltam hátha más is van ilyen helyzetben és szivesen megismerkedne más kisgyerekes szülökkel. Nekem konkrétan egy 5 hónapos kislányom van, de nem zárkózok el semmilyen korú, nemü gyermek társaságától.:) Remélem nem tünik túl szánalmasnak, hogy ide írtam, de már konkrétan nemtudok olyan fórumot, amin ne próbáltam volna magunknak társaságot keresni. Remélem jár valaki hasonló cipöben.2010. máj. 29. 18:13
1/7 anonim válasza:
szia.Azt hiszem ismerős a helyzet,nagyon sajnálom,de mi Baden Württembergben lakunk.Esetleg msn-en ismerkedhetnénk :)
cseppet sem szánalmas,mi akik távol vagyunk otthonról,szükségünk van nekünk is valakire aki meghallgat minket.
14 hetes baba anyukája
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, de jo, hogy irtal. Remenyem sem volt az mar pozitiv, hogy legalabb valaki, aki itt el valaszolt (gondoltam nem lesz akkora szerencsem, hogy a közelemben legyen, de nem valogatok) legalabb msn-en lesz valaki, ez is nagy dolog. Föleg este erek ra ugy 8 utan, gondolom te is hasonloan vagy, felteve ha van meg eröd itt ücsörögni. Nekem sokszor nincs, de mivel ez az egyetlen kikapcsolodasom szinte, mivel a ferjem delutantol kesö estig dolgozik, eröt veszek magamon:) megirom e-mailben az msn cimem, ha van kedved vegyel fel.
2010. máj. 29. 21:34
3/7 anonim válasza:
sziasztok,én Baden Würtenbergböl vagyok.8 hós kisfiam van.és egy 3éves lányom.
velem is van kedvetek beszélgetni??
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, mindenkivel. Jo, hogy a B.W.-k egymasra talalnak :D
2010. máj. 30. 10:24
5/7 anonim válasza:
Szia!
Tudom, hogy már majdnem egy éve írtad ki a kérdést, de gondoltam írok.
Hogy sikerült az ismerkedés a többiekkel?
Én is Bayern-ből vagyok. Ti hol laktok pontosan? Most 4 hónapos a kisfiam.
6/7 anonim válasza:
NA én is nagy megkésve nekem MOST 6 hónapos a lányom, én is Bayernből, Kérdező, Utolsó válaszoló Ti honnan?
:)
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, veletlenül bukkantam a kerdesemre ennyi ev utan. a kicsi aki akkor 5 honapos volt mara mar 5 eves nagylany :), van egy kisöccse ö 2 eves.. Mi FFB-ben lakunk.
2015. jan. 8. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!