Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek problémás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek problémás, hogy nem akarok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Béke van, nyugalom, azt csinálok amikor akarok, akkor amikor akarom. Mindenkin aki párkapcsolatban van azt látom, hogy nem ér rá semmire, állandóan feszült, mindig veszekednek a párjával ... stb. Minek ez nekem?

29F

2016. jan. 27. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem mindenki vágyik párkapcsolatra,egy felnőtt ember pedig el tudja dönteni,mit akar,és ez így van jól.
2016. jan. 27. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem akarsz feleséget, gyerekeket miért lenne baj? Nem kötelező senkinek. Azt azért ne írja senki, hogy azért nem házasodik, mert minden nő házisárkány, hiszen ennyi erővel mondhatnánk azt, hogy minden férfi mocsok disznó, ami nyilván nektek esne rosszul. Annak, hogy köpködjünk egymásra és gyűlölködjünk túl sok értelme nincs. Én egész kislány korom óta álmodoztam róla, hogy egyszer anya legyek és feleség, de már ez megszűnt...Ha lesz egy kedves, rendes férfi, aki elfogad és szeret majd, örülni fogok de ha nem, hát azt is elfogadom és élek egyedül.26l
2016. jan. 27. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Azért lesz üres, mert ha nem lesz párkapcsolatod, akkor gondolom gyermeked sem lesz.. Család és gyerek nélkül pedig semmi értelme az életnek. Utazhatsz bárhová, csinálhatsz bármilyen extrém dolgot, de akkor sem fogja semmi kitölteni ezt az űrt.. Szerintem nagyon nagyon magányos leszek. Lehet megint lepontozni..
2016. jan. 27. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:
De amúgy ha ennyire nem érdekel a másik véleménye, és ennyire tutira biztos vagy benne, hogy neked ez így jó akkor miért teszel fel itt kérdést?
2016. jan. 27. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:
jav a 13-ast: leszek helyett leszel
2016. jan. 27. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Inkább valld be, hogy meleg vagy.
2016. jan. 27. 15:08
 17/19 A kérdező kommentje:

"Család és gyerek nélkül pedig semmi értelme az életnek."

Na pl az ilyen gondolkodást nem értem. Lehet egy rakat vállalkozásom. Segíthetek egy csomó embernek. Kitalálhatok csomó új dolgot, ami mindenkinek hasznos. Már az alkotás öröméért is megéri élni.

2016. jan. 27. 15:08
 18/19 anonim ***** válasza:

'Mindenki így állna hozzá nem születnének gyerekek és kihalna az emberiség :) '

Szerintem pont ezért is taszító az egész szerelem dolog. Mert nem önzetlen, csak egy becsapás, egy szédítés azzal a hátsó széndékkal, hogy rávegye a szertencsétlen áldozatokat, hogy olyanra adják a fejüket amire józan ésszel elég kevés ember lenne hajlandó... A másik oldalról pedig ha a szülés, gyereknevelés, szaporodás olyan csodálatos dolog lenne, akkor a természetnek nem lenne szüksége rá, hogy ilyen módszerekkel, mint a szerelem, vegye rá az embereket, hogy csinálják.

Amúgy meg nem tök mindegy mi lesz az emberiséggel ha te már nem élsz? Nem fogsz létezni, nem fogod tudni, nem fog fájni ha kihalnak.

2016. jan. 27. 16:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát, itt komoly problémàk vannak, én tovàbb is àllok.
2016. jan. 27. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!