Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek problémás, hogy nem akarok párkapcsolatot?
Béke van, nyugalom, azt csinálok amikor akarok, akkor amikor akarom. Mindenkin aki párkapcsolatban van azt látom, hogy nem ér rá semmire, állandóan feszült, mindig veszekednek a párjával ... stb. Minek ez nekem?
29F
"Család és gyerek nélkül pedig semmi értelme az életnek."
Na pl az ilyen gondolkodást nem értem. Lehet egy rakat vállalkozásom. Segíthetek egy csomó embernek. Kitalálhatok csomó új dolgot, ami mindenkinek hasznos. Már az alkotás öröméért is megéri élni.
'Mindenki így állna hozzá nem születnének gyerekek és kihalna az emberiség :) '
Szerintem pont ezért is taszító az egész szerelem dolog. Mert nem önzetlen, csak egy becsapás, egy szédítés azzal a hátsó széndékkal, hogy rávegye a szertencsétlen áldozatokat, hogy olyanra adják a fejüket amire józan ésszel elég kevés ember lenne hajlandó... A másik oldalról pedig ha a szülés, gyereknevelés, szaporodás olyan csodálatos dolog lenne, akkor a természetnek nem lenne szüksége rá, hogy ilyen módszerekkel, mint a szerelem, vegye rá az embereket, hogy csinálják.
Amúgy meg nem tök mindegy mi lesz az emberiséggel ha te már nem élsz? Nem fogsz létezni, nem fogod tudni, nem fog fájni ha kihalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!