Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jó ha egy sokkal butább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jó ha egy sokkal butább lánnyal akarok párkapcsolatot, mert abban én is csak 'leépülök', ez igaz?

Figyelt kérdés

1) van ennek vmilyen igazság alapja?

2) Én több nyelven beszélek, tanulok éjfélig, a lány semmi extrát nem tanul, sőt még azt is rosszul. Nagy közöttünk a szakadék, de tetszünk egymásnak.

Kérdésem: lenne ennek a kapcsolatnak értelme vagy egyből tönkre menne, és csak tapasztalat szerzésnek lenne jó?

2012. dec. 27. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy őt emeled fel? ez nem jutott eszedbe?
2012. dec. 27. 00:37
 2/8 anonim ***** válasza:
mit értesz butának? proli viselkedést és szűklátókörűséget, vagy inkább tanulatlanságot? mert egy tanulatlan, de jó természetű, kedves, értelmes lánnyal meg lehet lenni
2012. dec. 27. 00:37
 3/8 anonim ***** válasza:

A buta lányokat nem lehet felemelni

ha 5 éves korukig nincs beléjük nevelve egy kis értelem akkor leragadnak és ennyi volt

2012. dec. 27. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazából ez nagyon nehéz kérdés. Mert attól még, hogy rossz tanuló, attól még nem biztos, hogy buta...
2012. dec. 27. 00:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Dehogy nem eszembe jutott, de meglehet változtatni egy ember személyiségét? Vagy úgy gondolod, hogy ez csak magától menne?
2012. dec. 27. 00:39
 6/8 A kérdező kommentje:

cserfy-nek: sokáig számomra rossz közösségbe járt/jár és ráragadt a flegmaság, plegykálkodás, csúnya szavak használata stb. Ja és persze a lustaság a tanulás fele.

Én eddig egy kedves, mosolygós, alapjában jó természető lányt ismertem meg a negatív tulajdonságai mellett. (Bár lehet, hogy ezt csak még most mutatja ki ezt nekem)

2012. dec. 27. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik, és egy aranyos lány, akkor szedd fel, ne tökölj már. Semmi ilyen butaság nem fog veled történni. Akkor művelődsz amikor akarsz, ha vele vagy, akkor meg nem az agysebészetről, meg a világuniverzum rejtelmeiről társalogsz vele, hanem a szépen süt a napról meg a jó napom van ma,hogy dughatok veled-ről.És kész. Jólérzed magad. Erre valók a butuska lányok,hogy meglegyenek gyúrva, jól átlegyenek hempergetve. Nemi vágyakat jól ki lehet vágni rajtuk. De szellemi partnernek kevesek, és igazából hosszútávon az fogja a kapcsolatot kiírtani köztetek,hogy te marhára unni fogos a kicsikét, hogy mindenre bólint és molyog,de egy érdekeset nem lehet vele beszélgetni semmiről HA meg a görényen buta fajzat, az a legrosszabb, azzal mestermunka két napot is kibírni, én már hamarabb is takarítanám el.

Nem azt írom, hogy egy észkombájn lányra van szükségem, de azért legyen már meg a helyén való esze neki, egy jobbféle, nyitottabb nő kell.

Buta faszok hamar unhatók, vigyázz!

2012. dec. 27. 04:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem épülsz le, de olyan lesz, mintha egy öszvérrel beszélgetnél.......

Megunod hamar.

2012. dec. 27. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!