Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol az a határ, amit nem jó túllépni, ha te nem akarsz semmit, de a másik fél igen? Nem tudom mit hogyan csináljak. Hogyan legyek tapintatosan visszautasító, ha csak barátokat akarok szerezni, nem párkapcsolatot? 17L
Nemrég ért véget egy két éves kapcsolatom.Csúnya vége lett,kihasználtak és most úgy érzem,hogy egy ideig nem kell kapcsolat.Szabad akarok lenni,kihasználni a boldog perceket,barátokat szerezni,szórakozni.
Azóta mint egy mágnes,kb úgy vonzom az embereket, folyamatosan keresnek,írnak. A környezetemből is a fiúk, akiket eddig nem ismertem, mind ismerkednének velem.
Én is szeretnék fiú barátokat,eddig nem igazán voltak.
Mindig válaszolok nekik,én is érdeklődöm,de néha olyan helyzetbe kerülök,amilyenbe nem szeretnék.Pl egyikük elhívott üdítőzni és mivel nem szerettem volna elmenni,valamit kitaláltam,hogy miért nem jó.Mások meg bókolnak,ezt megköszönöm viszont néha nem is tudom hogy reagáljak, mit mondjak,hogy ne vegyék 'jelnek'és hogyan kezeljek helyzeteket.Menjek-e ha hívnak valahova,vagy ne...
Kettőjük már azt tervezi,hogy nyáron eljön majd ide a településemre.Egyik mert szó esett arról,hogy itt milyen lehetőségek vannak s találkozzunk.Másik pedig külföldről(!)utazna el idáig,hogy megnézze hol lakom és találkozzunk.
Nekem ez kicsit sok, nem tudom eldönteni,hogy jó-e így vagy sem.Azért sem,mert nem voltak fiú barátaim,az exem a kapcsolat alatt nagyon féltékeny volt,ezért nem léptem kapcsolatba fiúkkal, előtte 'kicsi' voltam és nem voltam ilyen helyzetben.
Én tényleg örülnék,ha ők a barátaim maradnának,mert jófej ek,de látom rajtuk,hogy kapcsolatot szeretnének.De amíg ők ezt nem mondják,csak nem jelenthetem ki,hogy bocsi de nem kell pár...
De azt se akarom,hogy úgy tűnjön,hogy játszadozok.
Ti ezt hogy csináljátok?Tudnátok adni pár tanácsot?
nem barátkozunk lányokkal. vannak barátaink
30+F
Vedd tudomásul, egy férfi nem barátkozik nőkkel. Nőkkel szerelmeskedünk, meg akarjuk őket hódítani, a tenyerünkön hordozni, és az életünk párjának gondolni őket, gondoskodni róluk, szeretni őket.
Kislányokkal a kisfiúk barátkoznak.
A tanácsom, hogy ne hülyítsd szerencsétlen srácokat, ők mindent megtesznek majd hogy a kedvedben járjanak, te meg amikor majd már eleget költöttek rád, és már kéne valamit nyújtanod, lelépsz. Keress barátnőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!