Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a témák amiket NEM szabad megbeszélni a pasikkal?
A barátommal elég nyitottak vagyunk, egyenlőre mindent megbeszélünk, viszont pont ettől félek hogy talán túl sok csajos témába is bevonom, amire nem szeretném ha ráunna.
Mit tartogassak inkább a barátnőimnek és mit mondhatok el a barátomnak?
Mekkora kábelt nyomtál ki reggel.
Milyen volt az állaga és a szaga.
Milyen hüvelyfolyásod van éppen.
A segged luka hogy viszket az épp aktuális partner fertőzései miatt.
Sorolhatnám még, majd lesz még itt olyan aki ír.
Azzal értek egyet, aki a mindenféle nem túl gusztusos testi jelenségeket említette.
Én a férjemmel szinte mindent meg tudok beszélni, de pl. azt, hogy milyen a menszeszem, na, azt a barátnőknek tartogatom, neki max annyit említek, hogy most fájósabb vagyok-e vagy sem.
Mondjuk én nem is érdeklődöm a tipikus csajos témák iránt, inkább politikáról, történelemről, gazdaságról, kultúrákról, pszichológiáról stb beszélgetünk.
Ha a barátod un valamit, szerintem azt úgyis látni fogod rajta, és akkor majd azt ne erőltesd. De egyébként az jó dolog, hogy általában jól tudtok beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!