Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma mondom el anyunak hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma mondom el anyunak hogy van barátom. Nagyon izgulok. Hogyan oldódhatnék fel előtte hogy ne izguljak? Soha nem tudtam vele semmi pasikkal kapcsolatos dolgot megbeszélni.

Figyelt kérdés
:(
2010. nov. 4. 16:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
dobj be egy felest, aztán nyomjad neki!
2010. nov. 4. 16:05
 2/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval.
2010. nov. 4. 16:07
 3/17 anonim ***** válasza:
Tekersz egy lightos dzsot és menni fog.
2010. nov. 4. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:

Egyszerűen közöld és kész.

Én sem vagyok valami fényes viszonyban anyummal, szóval anno csak simán elmondtam.

2010. nov. 4. 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tényszerűen közöld és az elején tisztázni kell, hogy nem szólhat bele, csak ha kérdezed a véleményét...
2010. nov. 4. 16:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Inni nem ihatok mert nincs itthon pia nekem meg még nem adnak:D és tényként szeretném közölni de akkoris izgulok.nagyon:D elakad a hangom meg fülig pirulok meg minden:S
2010. nov. 4. 16:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
nem tudsz mit csinálni, túlesel rajta és kész. hidd el, minél több dolgot mondasz el anyádnak annál gördülékenyebben fog menni.
2010. nov. 4. 16:13
 8/17 anonim válasza:
Nembaj ha elpirulsz, megfogja érteni, nekem sem örültek neki, mostmeg úgy szeretik mindtha a sajátjuk lenne:)
2010. nov. 4. 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
savval.
2010. nov. 4. 16:16
 10/17 anonim ***** válasza:
WHITE RUSSIANT AJÁNLOM 15 POHÁRTOL MÁR AZTSE TUDOD KIVEL BESZÉLSZ.
2010. nov. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!