Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma mondom el anyunak hogy van barátom. Nagyon izgulok. Hogyan oldódhatnék fel előtte hogy ne izguljak? Soha nem tudtam vele semmi pasikkal kapcsolatos dolgot megbeszélni.
Figyelt kérdés
:(2010. nov. 4. 16:04
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) drukkoljatok nekem 1 picit légyszi:)
2010. nov. 4. 16:36
14/17 A kérdező kommentje:
sikerült és egész jól fogadták:D köszönöm mindenkinek!
Pár hét múlva leszek 17 éves:)
2010. nov. 5. 08:52
15/17 anonim válasza:
Ne úgy kezd hogy anyu van barátom. csak simán kezdj el vele beszélgetni valamiről amit mondjuk cisnála pasid(sport,hobbi) és ha megkérdezi miért érdekel..mond hogy csakmert a pasim is eztcsinálja..vagy...jajaa a barátom szerint is így van. Én kb annó 13 évesen így csináltam:D nekem bejött:D
16/17 A kérdező kommentje:
hát én úgy csináltam hogy elmondtam hogy van 1 srác akivel holnap találkozni akarok:D és elkezdett kérdezgetni róla:D De most nem is volt ciki:D
2010. nov. 5. 11:19
17/17 A kérdező kommentje:
És köszönöm válaszod:)
2010. nov. 5. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!