Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön miért van ennyi beképzelt, öntelt, nagyképű fellegekben járó nő? Ez az évek múlásával egyre csak rosszabb lesz?
Egyszerűen két hónapja nem találok egy olyan nőt, akivel el lehetne normálisan beszélgetni.
"értem" "ok" ":)" -ezek a válaszok ha írok nekik valamit.
100-ból egy tud kommunikálni, de az meg vagy foglalt, vagy csúnya mint a fene...
Olyan ostobák mint egy darab fa, persze az elvárásaik az eget verik.
Mit gondolnak ezek az öntelt nők, a végtelenségig lesznek olyan férfiak akik kiszolgálják az igényeiket egy életen át?
Van egyáltalán olyan 25-30 közötti nő aki nem csak a felszínességre és az egzisztenciára megy?
Mert szerintem ez még a fehér hollónál is ritkább....
"Hát szerintem az átlagos nőket is csúnyának látjátok, mert mindenféle retusált modellek képein nőttetek fel. "
#9 nálam a 90 kilós zsíros hajú és igénytelen arcbőrű magára semmit nem adó nő minden csak nem átlagos.
Régen kinőttem már média által beállított "ideál" nőkből, mellesleg 29 évesen van már annyi élettapasztalatom, hogy az értékrendemet tudjam hova sorolni.
"Arról meg, hogy minden nő az egzisztenciára megy annyit, hogy az én ex-pasim meg engem húzott le anyagilag. "
Csak azt aki hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!