Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A társkeresőkön miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön miért van ennyi beképzelt, öntelt, nagyképű fellegekben járó nő? Ez az évek múlásával egyre csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Egyszerűen két hónapja nem találok egy olyan nőt, akivel el lehetne normálisan beszélgetni.

"értem" "ok" ":)" -ezek a válaszok ha írok nekik valamit.

100-ból egy tud kommunikálni, de az meg vagy foglalt, vagy csúnya mint a fene...

Olyan ostobák mint egy darab fa, persze az elvárásaik az eget verik.

Mit gondolnak ezek az öntelt nők, a végtelenségig lesznek olyan férfiak akik kiszolgálják az igényeiket egy életen át?

Van egyáltalán olyan 25-30 közötti nő aki nem csak a felszínességre és az egzisztenciára megy?

Mert szerintem ez még a fehér hollónál is ritkább....

2016. jan. 23. 20:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Hát szerintem az átlagos nőket is csúnyának látjátok, mert mindenféle retusált modellek képein nőttetek fel. "

#9 nálam a 90 kilós zsíros hajú és igénytelen arcbőrű magára semmit nem adó nő minden csak nem átlagos.

Régen kinőttem már média által beállított "ideál" nőkből, mellesleg 29 évesen van már annyi élettapasztalatom, hogy az értékrendemet tudjam hova sorolni.

2016. jan. 24. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Óh, persze. Ez csak duma. Hihetetlenül felszínesek vagytok és nem toleráltok semmilyen hibát egy nőtől. A tökéletest keresitek. Arról meg, hogy minden nő az egzisztenciára megy annyit, hogy az én ex-pasim meg engem húzott le anyagilag. Soha nem hívott meg semmire, soha nem kaptam tőle ajándékot,ezt mind elnéztem neki, mert szerettem, cserébe legalább megcsalt. Úgyhogy hagyjuk ezt a minden nő egy szemét ronda cafka, ellenben a férfiak milyen szuperek, mert már nagyon unom.
2016. jan. 24. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Ja kis kiegészítés, csokit kaptam tőle egyszer-kétszer persze, nem azt amelyiket szeretem. Az éttermekben én fizettem, mert neki nem volt pénze. Ha szüksége volt valamire, vittem neki. 5 évig hűséges voltam hozzá.Még a mosolyszünetek alatt is. Cserébe jól megcsalt, aztán nem tudott dönteni a szeretője és köztem. Nyitott kapcsolatot akart. Ennyit szegény férfiakról és a pénzéhes nőkről. Hagyjuk inkább a nők szídását, mert kettőn áll a vásár. Engem nem szeretett senki és nem is fog, igaz, hogy karcsú vagyok, de nem tökéletesen szép. Vannak hibáim. Esélyem sincs rá, hogy valakit komolyan érdekeljek. Az meg, hogy udvaroljon és értékeljen engem... Szerintem a mai világban ez lehetetlen.
2016. jan. 24. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Mert a sok férfi dícséri őket, hogy ők milyen szépek milyen jók, és a tv-ből is az jön, hogy a nőknek minden "JÁR", és "mégtöbb JÁR". Na meg gyerekkortól úgy megy a nevelés a mesékkel, hogy ők bizony hercegnők.
2017. máj. 24. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:

"Arról meg, hogy minden nő az egzisztenciára megy annyit, hogy az én ex-pasim meg engem húzott le anyagilag. "

Csak azt aki hagyja magát.

2018. aug. 10. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:
"Hagyjuk inkább a nők szídását, mert kettőn áll a vásár."Ha ennyire tudod hogy kettőn áll a vásár a saját felelősséged hogy miért hagytad hogy kihasználjon miért nem elemzed?
2018. aug. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!