Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondtad neki, hogy mit érzel megkonnyebultel vagy rosszabb lett?
Igen. Szerintem mindenképp jobb megbeszélni ezt. Könnyebb feldolgozni, és azt sem tudod, hogyan dönt ennek fényében.
Ha eltelt idő, és nem tudtad a megbeszélés nélkül feldolgozni, akkor biztos, hogy segíteni fog, ha beszélsz vele.
Ja, én nő vagyok, egyszer csináltam ilyet, én levélben csináltam, és bár elég megalázónak éreztem, és elmondta a másik, hogy nagyon szeret, de a társadalmi helyzet miatt nem lehetünk együtt, (én ezt előtte nem tudtam), de bár csak mi ketten lennénk a világon...de nem, nem járhatunk, stb.
és utána bár pár nap maga volt a pokol, utána mégis jobb lett, ki tudtam belőle habarodni, pedig régebben tartott már bennem a dolog.
Amúgy nő vagy vagy férfi?
Mindenkepp mondd el!
Ne szineszkedj es ne leplezd ami belul van, igy ha nem is lesz semmi, akkor is EGY CSOMO IDOT MEGSPOROLSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!