Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmondtad neki, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondtad neki, hogy mit érzel megkonnyebultel vagy rosszabb lett?

Figyelt kérdés
Érzéseim vannak valaki iránt.. Nem kéne, nem szabadna, nem akartam, de megtortent. Tudom én sem vagyok közömbös számára.. Lassan felorol az érzés. Nem mondhatom el senkinek sem. Igazából azt se akarom hogy ő megtudja.. De megoldást keresek mielőtt végérvényesen megbolondulnek.. Talán ha elmondanam neki megkonnyebulnek? ..
2015. okt. 16. 14:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hát lehet ezt finoman, úgy, hogy ne alázd meg magad.

Csak egyszerűen megkérdezed, hogy te jól érzed-e hogy ti köztetek több van? ez jelenthet e valamit a jövőben? ilyesmi...

mondjuk ha nálad szóba jöhet az, hogy szerető, vagy hogy ő elhagyja a családját, ilyesmi

ha szóba sem jöhet, akkor meg én úgy csinálnám, hogy elmondanám, hogy az egészet csak azért csinálom, hogy le tudjam magamban zárni, és gondoltam, ha megbeszéljük, könnyebb lesz lezárni. Ezért szeretném megkérdezni, hogy jól érzem e hogy több van köztünk? ilyesmi, én így csinálnám. Ebben nincs megalázázás, nem szerelmet vallassz neki...

2015. okt. 16. 14:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem fog hülyének nézni?
2015. okt. 16. 15:00
 13/19 A kérdező kommentje:
A cél csakis a lezaras.. Hogy félreértés ne essék..
2015. okt. 16. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
De ha nem is akarod, hogy megtudja, te magad írtad, akkor miért mondanád el?
2015. okt. 16. 15:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Hogy le tudja zárni, azért mondja el. Mondd el. nem, nem fog hülyének nézni.

én tudom miről beszélek.

mondd el, tök fogsz izgulni, utána tök rossz lesz 2 napig azt csá, végre vége. Hidd el, 3 szar nap, és szabad vagy valószínűleg.

nem plusz ki tudja mennyi idő.

2015. okt. 16. 15:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Mert nem bírom tovább magamban tartani.. S azon gondolkodtam, hogy talán ha elmondanam neki letudnam zárni végre a dolgot..
2015. okt. 16. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Mert mi van akkor, ha elmondod, s kiderül, hogy valóban nem vagy neki se közömbös, akkor belekeveredsz valamiba amitől jobb lenne ha megkímélnéd magad.

Elnézést kérek, de én ebből, a nem szabad, nem kéne nem akaromból vagy azt vonom le, hogy neki van családja, vagy azt, hogy neked... Vagy, hogy tanárod... Ezek mind olyan helyzetek amiket csírájában kell(ene) elfojtani, mert csak további kínlódást okoznak. Mégegyszer elnézést ha véletlenül se erről van szó.

2015. okt. 16. 15:06
 18/19 anonim válasza:

11-es válaszolónak jó a hozzáállása, szerintem is hasonlóképpen kéne lezárni.

Off: 11-estől kérdezném, hogy szerinte ez akkor is működhet, ha nem feltétlenül lezárás a cél, csak egyszerűen kíváncsiság, vagy esetleg komolyabb?

2015. okt. 16. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Off:Utolsó itt 11-es. Igen, szerintem ez nem megalázó, én ha lenne egy alap beszélgetős viszony, és meg akarnám kérdezni, akkor félrehívnám, vagy felhívnám, ha nem talizok vele spontán, szólnék, hogy szeretnék vele beszélni egy kicsit. És ezt mondanám, hogy jól érzem e én, hogy több van köztünk, vagy tévedek? és ha válaszol, akkor abból fel tud épülni egy beszélgetés. Ez nem megalázó, hisz tényleg csak kérdezel, nem vallasz szerelmet. Mert ha erre ő azt mondja, hogy nem, nem jól érzed, tévedsz, mert én nem éreztem semmi többet irántad, akkor mi van? Max. Ja, jó bocsi, hát pont ezért kérdeztem, hogy ne gondoljak olyanra, ami nem is létező dolog.

Ennyi. Azért aki emiatt képes volna lenézni valakit, az nagyon kevély, szerintem ezért senki nem fog rosszul nézni a másikra.

De amúgy is, ezt a kérdezőnek is írom, hogy nekem volt már olyan, hogy máson keresztül érdeklődött félénk fiú, hogy neki én tetszem, nekem ő nem -e, és elmennék e vele valahová? És nekem akkor valaki más volt, alakult is a kapcsolat, így kivételesen, egyszer akkor kategorikusan visszautasítottam, hogy nekem más felé vannak érzéseim, DE SEM HÜLYÉNEK NEM NÉZTEM, SEM LE NEM NÉZTEM. Ha utána taliztunk, akkor is cask normlisan köszöntünk és ennyi.

2015. okt. 18. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!