Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik nem néznek ki jól, mire föl akarnak csinos barátnőt maguknak?
Szerintem az még a kisebbik gond, hogy mondjuk nem vonzó a külseje az illetőnek. A gének egy dolog. Egy embernek bőven még a külsjén kívül más egyéb kompetenciája is, amivel megfoghat egy csinosabb (több dimenzió esetén: esetleg értelmesebb) társat (humor, ész, jellem... stb)
De amikor egy férfi nemcsak külsőben, hanem belső dolgokban sem tud sok mindent felmutatni, és így is elvárja a csinos asszonyt... na én azokat nem tudom megérteni.
Nekem volt szép is meg kevésbé szép,idősebb is...de sokszor mindegy hogy néz ki ha a modora elviselhetetlen vagy épp hazudozik...
Normális legyen és tudjon szeretni ez a lényeg!
6-os igen.Abban az esetben,ha a külseje tökéletes,utána már igen,azt is észreveszik a nők,hogy hoppá lehet intelligens is,meg stb.,de addig meg sem akarják ismerni a férfiakat...
Szóval lehet valaki a világ legjobb embere is belülről,ha a külseje nem tökéletes.Onnantól a nők szóba sem állnak vele...
24/F
Hát utolsó, az én történetem is úgy indult, hogy megismertem egy srácot, aki elsőre nem jött be, akivel nem volt több közöttünk mint barátság. Heti 1-2 estét együtt lófráltunk a városban, és beszélgetünk marhultunk. Míg a végén rájöttem, hogy nekem ezek a közös esték többet jelentenek mint vártam. Aztán pár hónap után végül a srác rákérdezett, hogy lehet-e több közöttünk és én majdnem a nyakába ugrottam örömömben. Azóta mondjuk nagyon helyesnek találom őt, de emlékszem, hogy elsőre nem fogott nem a srác.
Én amúgy is eddigi életemben 3 férfihoz vonzódtam, ebből csak 1 volt olyan akinek a külseje is nagyon tetszett. Szóval....
A hozzád hasonló f-szalakok mindig olyan szintű szemforgatást váltanak ki nálam, hogy kb látom a kisagyamban lévő agysejteket elpusztulni.
Összeszeded még magad valaha, vagy mindenért a nőket meg a ronda pofád fogod hibáztatni? :D
Én nem vagyok ronda, de jó pasi sem vagyok. Mégis a vonzó fiatal lányok tetszenek. Hosszú haj, nőies karcsú vonalak, helyes arc. Nem plázacicák.
Szóval a kérdést is magamra értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!