Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy itt mindenki etalon nő, és mindenki etalon férfi? :D:D:D
Első: De tényleg biztos?Biztibiztibizti?:D:Dheheanyáméknak nem mondhatom el:(:Dhehe
18/f XD
Utolsó:Van benne valami!
Amikor unatkozok, én is osztom az észt(csak ha biztos vagyok benne).De elég érdekes ez a mostani nép.De azon csodálkozok, hogy ennyi "terhes vagyok kérdés mellet" még nincsenek dugig a nőgyógyászok:D
Én férfi létemre, és még idős sem vagyok 18 ..De valahogy elítélem az ilyen szintű embereket!A szexhez be van nőve a feje lágya de, ahhoz már nincs, hogy ne itt kérdezősködjön hanem húzzon ahhoz a *urva dokihoz!Ez már elég idegölő, és sajnos ez nem csak a gyerek hibája hanem a szülőké is nagy részt.Én még mázlista voltam mert egy viszonylak konzervatív családban nőttem fel,de sajnos dohányzok bulizok stb..De az értelmi szintemre nem lehet azt mondani, hogy 15éves mint a leg több velem egy idős "férfira":DLÁzadjunk gyerekek:D Ja és itt a föld órája:)villanyt offolni srácok/lányok:D
Jaja, Föld órája, Pakson is tele lehet tökük ezzel a dolgozóknak. :D
A rendszert ki kell egyenlíteni eközben, és utána is mikor mindent felkapcsolnak, és ez még talán több energiát is emészt fel, mintha hagytak volna mindent a megszokott módon.
a kérdezővel maximálisan egyetértek :) és persze azokkal is, akik véleményük szerint itt mindenki nagyon okos tud lenni. kíváncsi lennék a saját életükben is ilyen okosok? a kis tinimacák a szexnek csak a nevét ismerik, és már egyből felnőttként akarnak viselkedni, és hopp egyből az ágyba, de aztán hopp becsúszik a rendszerbe a hiba és egyből kisgyerekek agyilag. véleményem szerint ezek eléggé gáz dolgok.
én magam részéről okulok mások hibájából, és jókat szórakozom, a kommenteken :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!