Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát-ügy! Mivel vicceljem meg a legjobb barátnőmet ápr.1. én?
Általában a suli előtti parkban szoktunk talizni és utána megyünk be a suliba. Aztán suli majd utána megyünk a plázába vagy le a buszvégre aztán meg haza, vagy a plázában a mekiben kajálunk. Esetleg még suli után pár órára kimegyünk sétálgatni, baromkodni vagy előtte hazamegyünk és csak utána.
Valahogy "reggeltől amíg haza nem megyünk a suliutáni baromkodásból" között kéne megviccelni.
Ötletek?
Amit meg tud valósítani egy 13 éves?
13/L
Köszi!
Lehet h van 3. személy.
am LÁNY vagyok és LÁNY barátnőmnek lesz!
17:21: Ha van harmadik személy, akkor érdemes lehet bevonni mondjuk azzal, hogy mikor (valamivel utána, hogy ne legyen annyira feltűnő) találkoznátok, a 3. emberke felhívja havernődet és azt mondja, hogy veled történt valami. Hogy ez a valami micsoda, azt Te döntsd el, mert Te tudod, hogy hol vannak nálatok ízlésben a határok.
Utána lehet menekülni elő, mikor találkoztok és rájön, hogy átcsesztétek.
Bár nem vagyok egy nagy, Ápr.1.-t soha nem "ünnepeltem", tehát lehet, hogy nagyon gáz ötlet. Az biztos, hogy már 1000 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!