Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen értékrenddel bír egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen értékrenddel bír egy olyan 21 éves lány, aki szerint szánalmas és vér ciki ha a srác akivel a 6. randi után lefekszik, majd szeretkezés közben azt súgja fülébe hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés

Van egy csaj haverom (én 26/F vagyok) akivel elég szoros viszonyban vagyunk, mindent megosztunk egymással, már évek óta.

Pár napja mesélte, hogy a fiú akivel randizott és lefeküdtek azt mondta neki szex közben hogy "szeretlek"

És kiakadva mondja nekem, hogy ez milyen "nyálas" már, meg hogy "tök gáz" volt az egész amiért kimutatta az érzéseit.

Eddig azt hittem elég jól ismerem a csajt, de most úgy érzem eléggé érzelmi analfabéta belül.

2016. jan. 18. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

10# vagyok

nekem is volt egy exem, aki már első randin kimondta,hogy szeretlek. fú hát köpni nyelni nem tudtam.utána mondtam,hogy én is, de hát hiába ismertem előtte valamennyire, azért 1. randi után még nem éreztem,hogy szeretném.

szóval tényleg megértem a csajt is,hogy korai volt még. bár az ágybabújás is az volt szerintem

2016. jan. 18. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

6. randin még mi alapján mondja, hogy szereti? Én romantikus típus vagyok, és érzelmes pasira vágytam mindig is, de 6 találkozás után elég meredek szerelmet vallani. (Más kérdés, hogy én le se feküdnék valakivel ennyi idő után)

Szerintem a pasi dobálózik túl könnyen a szóval, vagy egyszerűen nem is tudja mi az a szerelem.

21/L

2016. jan. 18. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

szerintem is nagyon korai.

főleg szex közben, ha a csaj nem úgy érez, tökre kizökkenti, elég rossz lehet utána...

6 randi után nem kell kimondani, pláne nem így és ilyenkor. a másikra is legyünk már tekintettel, nagyon kellemetlen helyzetbe lehet hozni valakit egy ilyennel.

2016. jan. 18. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy a srác már kötődik, de a lány nyilván még nem, hiszen akkor már rég együtt lennének.

Illetve nekem egy kicsit snassz, hogy ezt szex közben dobja be valaki először a kapcsolaton belül. Szerintem nem ott van a helye és ideje először kimondani.

2016. jan. 19. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
41%

Leginkább az a vérciki/szánalmas/tökgáz, hogy a kis csajhaverod simán szétteszi a lábát valakinek, mielőtt érez iránta bármit is.

Amúgy a "szeretlek" szó tartalma nincs kőbe vésve. Lehet szeretni úgy valakit, mint a túróscsuszát, lehet szenvedélyesen szerelmesnek lenni, és lehet azt is kifejezni vele, hogy "veled akarom leélni az életemet". Mindet mondhatjuk úgy, hogy "szeretlek". Sőt én barátomnak is mondtam már ezt (hetero férfiak vagyunk) és viszont, mert tényleg nagyon szeretem, mint barátot. Minden a szituációtól és a társuló gesztusoktól függ. Ha szex közben mondaná valaki (velem ilyen nem volt még) azt úgy érteném, hogy "szeretek dugni veled".

2016. júl. 16. 08:36
 16/17 anonim ***** válasza:
15%

szánalmas ribi az ilyen, nem érdemli meg a srácot.

szegény srác, ezután egy életre megtanulja, hogy hogyan bánjon az effélékkel. és még a nők siránkoznak, hogy a fiúk csak szexet akarnak.

2016. júl. 18. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem akinek van értékrendje, az nem fekszik le házasságig fiúval.

Egyébként meg nem archaikus nézet, csak volt mikor a nőknek több tartása volt erkölcsileg. Az, hogy bemagyarázza magának akár férfi, akár nő, hogy ez a természetes, attól még ugyan olyan erkölcstelen marad, ez nem igazolja a tetteit

2016. aug. 3. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!