Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhidegültünk egymástól de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhidegültünk egymástól de én vissza akarom kapni. Tippek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt barátnőmmel és iszonyat jól megvoltunk mindig is viszont idén érettségizünk és mind a ketten elég durva tárgyakat vettünk fel emeltre (neki biosz,kémia nekem fizika, biosz) emiatt pedig mind2 sokat tanultunk és egyre kevesebbet találkoztunk. A lényeg a lényeg március óta nem nagyon szeretkeztünk és ha igen az is csak egy "mezei" gyors kör volt emiatt pedig nem is igazán kívánja. Azt hittem ha túlestünk az írásbeliken majd megoldódik magától de nem így lett. Nagyon szeretem de már tök rideg velem és ez az én kedvem is "megöli" a dologhoz. Tudom hogy szeret de félek hogy lassan szakítás lesz belőle. Holnap vele ebédelek utána pedig ha törik ha szakad akarok egy "maratni" menetet :D Viszont ha utána is ilyen lesz akkor nem tudom mit csinálok. Légy szíves kulturáltan válaszoljatok mert napok óta alig alszok emiatt és nem szorulok rá hogy beszóljanak .

Előre is kösz a válaszokért :D

2015. máj. 24. 19:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 19/F. És visszaolvasva ez igazából nem is kérdés szóval vélemények, tippek, tanácsok kellenének.
2015. máj. 24. 19:47
 2/7 To7ka ***** válasza:

Én már ott nem feltétlen értem, hogy miért külön tanultatok? Pláne, ha ugyanazt a tárgyat is. De oké, már itt tartunk. Nem egy maratoni szex lesz a megoldás, hanem egy beszélgetés. Vagy talán előbb egy nagyon szép nap, és utána egy beszélgetés!

A randi jó kezdés, legyél vele nagyon kedves és figyelmes (ne behízelgő és puncsoló, férfiasan kedves és figyelmes), legyen egy nagyon szép napotok együtt, meséltesd, érdeklődj iránta. Utána egy nagyon érzéki, nagyon hosszú előjátékot követő szeretkezés, ami tényleg inkább az elejéről szól, ahol testileg kifejezitek a szerelmetek. Én nem tudom most jobban szavakkal kifejezni, amikor gyakorlatilag megfoghatóvá válik egy nagyon erős szerelem 2 ember között, és testi érzésekben, vágyakban, élvezetekben és örömökben fejeződik ki, testesül meg.

Na egy ilyen együttlét után mond el neki, hogy szereted, szerelemből, úgy igazán. Szeretnéd megbeszélni a mostani helyzetet, és megoldást találni. És utána levezetésként romantikusa összebújva beszéljétek át a dolgokat.

HA! És ez a rész nagyon fontos lesz, ha elzárkózik az egésztől, miatta nem sikerül a dolog, akkor ez van. Belezuhansz egy nagyon mély örvénybe, és elkezdesz árnyakat kergetni. Akkor ő változott meg, ő komplikálta túl az életét, akár ki is talált terveket amikben már nem szerepelsz. A nők képesek rá, nagyon durván egyik napról a másikra egy este alatt megálmodnak maguknak valami jövőképet amitől a következő napokban teljesen leromlik a kapcsolatotok és megmagyarázni nem tudod miért..:D Simán képesek rá..

2015. máj. 24. 19:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes tippet igazából ezt akarom csinálni de ha nem sikerül én komolyan beleőrülök. Jöhetne még
2015. máj. 24. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó lesz lassan barátkozni a gondolattal, hogy vége van. Még ő sem tudja, még ő is reménykedik, aztán bűntudata lesz, mert azt hiszi, ő tehet róla, hogy elmúlt a szerelem. Pedig nem tehet róla. Mint ahogy te sem.
2015. máj. 24. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz igazad.....Én nem látom ilyen bukottnak a helyzetet bár nyilván azért mert én vagyok vele nem te. Néha úgy viselkedünk mintha újra minden rendben lenne és én szeretném is. Egyenlőre a holnapra készítem magam nem a szakításra de azért köszönöm.
2015. máj. 24. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Most a tanulás van főszerepben mindkettőtöknek az érettségi miatt,írásbeli utána majd szóbeli lesz,sokat kell tanulni,és így kevesebb időtök marad egymásra!

Esetleg együtt tanulhatok!

Ha sikeresen levizsgáztok akkor majd jobban és többet tudtok majd találkozni a nyáron ,közös kirándulás és sétálás,mozizás..stb

Sok sikert kívánok nektek!

2015. máj. 24. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Végül mi lett, Kérdező? Megoldódott a dolog köztetek?
2015. dec. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!