Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon vágyunk egymásra, akkor mikor "illik" először szeretkezni?
Figyelt kérdés
Nem akarom elrontani azzal,hogy esetleg túl hamar,de azzal sem,hogy túl későn,mert nem akarom játszani a szűz kislányt,én tényleg meg akarom ismerni ezt a férfit,és ő is engem.
Ebben a korosztályban (27/N-40/F) mikor nem túl korai az első alkalom?
Már 1 éve ismerjük egymást,és már akkor is tetszettünk egymásnak,de akkor az élet elsodort minket másfelé,de most újból 2 hete vettük fel a kapcsolatot,2x randiztunk is már,minden tökéletes eddig. :)
2015. jún. 27. 22:22
1/5 anonim válasza:
amikor úgy érzitek készen álltok ,és mindketten nagyon akarjátok,akkor lesz igazán jó szex
2/5 anonim válasza:
Talán még két hét. Általában annyit szoktak várni vele.
3/5 anonim válasza:
Ha eléggé ismeritek is egymást és megvan a kölcsönös vonzalom, akkor tulajdonképpen szerintem már lehet. Ha egy teljesen ismeretlennel kezdenél, akkor nyilván nem mondanám, hogy 2 randi elég, de hát itt nem ez a helyzet.
4/5 anonim válasza:
Ha úgy jön ki a lépés, akkor következő randin már lehet. De ha épp nem alkalmas mert másnap koránkelés van vagy valakinek fáj a feje, akkor nem kell sietni sehova, két héttel később is ugyanolyan jó lesz. Ha minden jó akkor a következő 2-3 hétben valamikor, amikor a körülmények stimmelnek, az teljesen "illendő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!