Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A testbeszédről lenne szó.

Feltételezzük, hogy figyelitek társaságban a párotok testbeszédét. Na de mi van akkor, ha a lábai zártak és a láb feje egy másik ember irányába néznek? Esetleg egész testtel oda fordul?

2016. jan. 15. 22:07
1 2
 11/14 Unpredictable ***** válasza:

A testbeszédet nem lehet teljes mértékben általánosítani szerintem sem, de elég sok esetben igaz és rengeteg mindent elmondhat a másik emberről, sőt egyesek szerinte még többet mint a szavak.

Továbbá a non-verbális kommunikációt nehéz befolyásolni, értsd azt, hogy nem tudsz olyan könnyen hazudni. Ehhez persze profi megfigyelőnek kell lenni, hogy így tudj olvasni a másikban, de nem lehetetlen...

2016. jan. 15. 23:50
 12/14 Missi_Key ***** válasza:

mindig így ül, ha az illető is ott van?...

más jelek vannak?

csak mert ez a merre néz a lába...én pl csak azért váltogatom mert egy idő után elzsibbad ha ugyanaz a póz :D...csak ennyiből ne indulj ki

2016. jan. 16. 01:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Tanultuk pszichilogiábol
2016. jan. 16. 08:56
 14/14 anonim ***** válasza:

ezt elhiszem, de figyelni nem szoktam:

őszinte mosolynál a szemed külső sarka is felhúzódik.

2016. jan. 16. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!