Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ha párkapcsolatban vagyok és nagyon szerelmes vagyok. Akkor is érzem, ha esetleg kihasználnak vagy bármi. Viszont van hogy egy hazugságot,nem tudom normálisan felmérni. Szóval itt arra gondolok, hogy mégis mennyire bántó és megalázó ez egy embernek. Viszont minden kis hazugságon vagy egy megalázó szón ki tudok akadna. Annyira feltudom magamat húzni és idegeben inkább, sétálok egyet és mellőzőm a lány társaságát. De van olyan is hogy veszekedünk, én 5 perc múlva oda megyek és fel vidítom, megölelem stb...Szinte soha nem gondolom át amit, éppen mondok. Úgy vagyok vele, ami a szívemen az a számon. Ez most nem tartozik annyira, ehhez a témához. De a környezettemben, mindenhol azt látom hogy elkényesztetik a nőt. Telefonnal,ruhával, ékszerekkel. Én viszont, nem ilyen vagyok. Szerintetek gáz lenne? Nem arról van szó nem vagyok spulos, nagyon is jó szívű ember vagyok. Nem is tud annyira érdekelni a pénz, van hogy egy két nap alatt, el b*szom a fizetésemet. Ünnepekor szoktam kicsit, nagyobb összegben gondolni rájuk. Mondjuk egy 5-10 ezer. Inkább ilyen kis aprósággal szoktam őket, meg lepni gondolok itt: Virág,parfüm,csoki,szíves párna,plüss maci szóval ilyen kis apróságokkal. És én is viszont, örülök ilyen kis apróságoknak.

2016. jan. 9. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Majd idővel lehiggadsz, bölcsebb leszel,a korral jár.

5-10 ezer neked nagyobb összeg?:D

Nem rongyrázásról beszélek természetesen,ha egy csaj szeret,úgysem azon fog múlni,hogy 1-2-5-10-20 vagy akárhány ezres ajándékokat fogsz neki venni.

2016. jan. 9. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy egyedül élő közmunkásnak persze, hogy nagy összeg 5-10E. Nem tudom, hogy a kérdező az-e, de nem szép így körülmények ismerete nélkül beszólni, hogy az nem is sok. Igenis lehet hatalmas áldozat valakinek.

Kérdező, inkább írtál volna kevesebbet, és tettél volna fel konkrétabb kérdést... mindenki jobban járt volna.

2016. jan. 13. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!