Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal, mert eléggé elfoglalt, és ritkán van ideje (meg más problémája is van). Megbeszéltük, hogy barátok maradunk addig, amíg nem hozza egyenesbe az életét, de addig néha találkozhatunk, ha ráérünk mindketten (szexelünk is). Én érzek iránta, és a szex is jó vele, de ettől nem néz "rossz lánynak"? Senki mással eszembe nem jutna ilyet csinálni, vele is vesztettem el a szüzességem. Nem csajozik ő sem, és nem járkál bulikba csajokat felszedni, normális srác. Amúgy ha szexet akarna csak, akkor simán találna másokat rá. Amikor találkozunk, az nem a szexről szól, mert ugyanúgy beszélgetünk, meg ölelkezünk, mint amikor kapcsolat volt.
2016. jan. 12. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha mindent csináltok, amit "járás" közben csináltatok, akkor mi a különbség?

Amúgy ezt mi innen nem fogjuk tudni megmondani. Neked kéne olyan viszonyban lenned a pároddal, hogy ezt megtudd tőle.

2016. jan. 12. 13:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanúgy romantikázunk, csak nem tudunk gyakran, akármikor találkozni, és ezért mondta, hogy amíg nem áll készen, addig csak legyünk barátok.
2016. jan. 12. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Barátság extrákkal.

Párkapcsolat kötöttségek nélkül,ezt jól elintézte a srác,ravasz...:D

Nagyon elfoglalt,meg ritkán van ideje,de időnként megdugni,arra van.

Gondolkozz kicsit!

2016. jan. 12. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapjában egy szexkapcsolatot nem kifogásolok,van olyan.

Dugjon 2 ember,érzelmek nélkül,létezik ilyen.

A te esetedben viszont ezzel az emberrel elképzelhetetlen az érzelemmentes szex,vele veszítetted el,gondolom szereted,lehet még jobban beleszeretsz idővel.

Amikor ő véletlenül ezt az egészet abba akarja hagyni,vagy más nője lesz,mert ugye szabad kezet kapott,azt csinál,amit akar.

Neked ez olyan gyomros lesz,hogy nem térsz magadhoz egy ideig.

Ezt szeretnéd?

Vagy inkább egy olyan embert,aki 100%-ban neked adja magát,nem csak a heti ürítésre leszel jó...bocsánat a szóhasználatért:)

2016. jan. 12. 14:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha ismernétek a helyzetet, megértenétek, hogy tényleg elfoglalt (és nekem sincs mindig időm). Amúgy beszéltünk arról, hogy mi lesz később, és azt mondta, hogy nem lesz senkije se, mert ott vagyok én neki.
2016. jan. 12. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Tudod,szó elszáll...mondani bármit lehet.

Mindegy,a te életed,de ne csodálkozz,ha sírás lesz a vége.

Nem kívánom egyébként neked,nehogy félre értsd.

2016. jan. 12. 14:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy több, mint egy évet vártunk arra, hogy együtt lehessünk, meg eközben is mindig ő keresett meg újra, amikor összevesztünk és nem beszéltünk. Tudja, hogy most is én mit akarok, és soha nem bántana meg, akkor már nem is keresne.
2016. jan. 12. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy miért kellett szakítani, amikor a fent leírt problémát anélkil is meg lehetett volna oldani azzal, hogy: ne haragudj, nagyon szeretlek, de sajnos most egy ideig leht, hogy nem tudunk olyan gyakran találkozni, mint eddig, mert meg kell oldanom a problémáimat." Szóval, szerintem a barátod kifelé kacsintagat, vagy legalábbis elbizonytalanodott és addig, amíg nem lesz nálad jobb, kényelmesen elvan veled is. Sejtésem szerint ő szakított veled, csodálkoznék, ha tévednék.
2016. jan. 12. 14:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha annyira mást akarna, akkor simán talált volna eddig is bárkit.
2016. jan. 12. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!