Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ilyen unalmas szokott lenni ez az ünnepek utáni időszak?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 01:16
2/7 A kérdező kommentje:
A sok jó után hirtelen jön ez a csönd...Nem is tudom,olyan rossz.
2016. jan. 12. 01:18
3/7 anonim válasza:
Nem. Van két vállalkozásom, vizsgaidőszak, KRESZ-tanfolyam... Nem éppen unalmas. Mondjuk jobb lenne, ha az exemről nem derült volna ki, hogy egy ribi, de unalmasnak így sem nevezném!
4/7 anonim válasza:
Amióta egyetemista vagyok, nem. :D Vizsgaidőszak (Y)
5/7 anonim válasza:
Departed, egy csonakban evezunk. :D Kerdezo, iratkozz be egyetemre, es evekig nem lesz egy nyugodt teled. ;)
Na de a viccet felreteve en orulok, hogy vege a nagy felhajtasnak mega rokonlatogatasoknak.
6/7 anonim válasza:
Nekem az egész életem unalmas... másképp nem írogatnék itt éjjel 2-kor is. Az ünnepek nálam meg pont úgy telnek mint bármelyik másik nap. Semmivel nem másabb.
7/7 anonim válasza:
Semmi különbség,csak szokásos,mint előtte.
Meló,pihenés,züllés....és így tovább.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!