Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ünnepek előtti szakítás?
Figyelt kérdés
szeretnék szakítani a barátnőmmel mert most döbbentem rá hogy mennyi mindent elnéztem neki és mennyire mélyen megbántott engem , én meg mindig megbocsájtottam neki azért mert szeretem.szemétség karácsony előtt kidobni ?2014. dec. 23. 01:11
1/18 anonim válasza:
eléggé szemét lennél ha ezt adnád neki karácsonyra...
ennél még az is jobb ha nem kap tőled semmi ajándékot
2/18 anonim válasza:
Hát nem lesz felhőtlenül boldog a karácsonya, úgy érzem. De alapvetően ha egy kapcsolat haldoklik és már nem működik tovább meg kell tenni
4/18 anonim válasza:
Nagyobb szemétség lenne így végigülni az ünnepeket.
5/18 anonim válasza:
Gondolj bele forditott esetbe. Neked tetszene?
6/18 anonim válasza:
Mindenképp szakíts vele még karácsony előtt.
7/18 anonim válasza:
kellemes ünnepeket te sza**jha felszólítással kivágod a lakásból...ennyivel jössz neki :)
8/18 anonim válasza:
Ha már úgy érzed nem akarsz vele együtt lenni akkor szakíts, ne a jézuskához igazítsd a szerelmi életedet.
10/18 A kérdező kommentje:
kösz tesók
2014. dec. 23. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!