Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ünnepek előtti szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ünnepek előtti szakítás?

Figyelt kérdés
szeretnék szakítani a barátnőmmel mert most döbbentem rá hogy mennyi mindent elnéztem neki és mennyire mélyen megbántott engem , én meg mindig megbocsájtottam neki azért mert szeretem.szemétség karácsony előtt kidobni ?
2014. dec. 23. 01:11
1 2
 11/18 anonim válasza:

ez csak kétszínűség a részedről, ha csak a karácsony miatt tartod meg..

hisz már nem kell neked, és jobb minél hamarabb ezt tudatni vele.

2014. dec. 23. 01:57
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Passzold nekem valamelyik elérhetőségét! Nagyon jó vagyok a vígasztalásban...
2014. dec. 23. 02:36
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
A karacsony csak egy unnep, ne befolyasolja a parkapcsolatodat szerintem. Foleg ha megerdemli a csaj, hogy kidobd. Majd az ajandekok karpotoljak.
2014. dec. 23. 02:58
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

All Time Low - Merry Christmas, kiss my ass

"Don't you think it's so damn trashy

What you did this holiday?"

Pontosan, szemétség.

2014. dec. 23. 09:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem szakítottam. Idén próbálkozzak vele?
2016. dec. 19. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudod mit is akarsz. Fejben megérik, hogy vége, a másiknak, bármikor mondod el, ugyan úgy fáj. Egy mezei hétköznapon is.

Érik benned valami, de halogatod, mert még dugásra csak jó.

2016. dec. 19. 11:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Komolyan két éve húzod, és megint karácsony előtt jut eszedbe?? Ne haragudj, de ez már szánalmas...

Szakíts vele, hadd szabaduljon meg végre, és kezdhesse boldogabban az új évet...

2016. dec. 19. 11:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor már tényleg itt az ideje, ne halogasd tovább! Most még nem is vagyunk annyira karácsony előtt. Hajrá! Jövő ilyenkor nem akarom látni ezt a kérdést.
2016. dec. 19. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!