Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az alábbi Nagy Ő- elméletben? Mi a véleményetek?
Az elmélet az, hogy minden embernek van az életében EGY nagy Ő, csak valaki él a lehetőséggel, valaki nem. Elvileg mindeni érzi, hogy ki számára a nagy Ő, csak nem mindenki kaphatja meg.
Ti hisztek abban, hogy valóban egyetlen nagy Ő van mindenki számára?
És ha igen, és mondjuk valaki elszalasztja a lehetőséget, attól még élhet szerelemben és boldogan mással?
2-es vagyok.
Egyeseknek több, másoknak kevesebb ember van, akivel összeillenének. Az, hogy egy és csakis egy Nagy Ő létezne, baromság.
Csak azt hagyod ki a számitásbol, hogy nem sok esélye van annak, hogy találkozol is azzal a sok nagy Ő-vel..
Az ember személyisége változik, ugyanakkor ugyanaz is marad. Mégiscsak Ő hasonlit leginkább pl. a 10 évvel ezelőtti önmagára.. egyébként sokszot inkább a nézőpont változik.
Nem, nem, nem! Szerintem olyan, hogy nagy ő nincs! Ebben a formában nem létezik!!
Én ebben hiszek:
"Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!