Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint műveletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint műveletlen vagyok, emiatt nincs kedve velem tölteni az idejét. Tényleg ennyire borzalmas ember lennék?

Figyelt kérdés
Én szeretném ha eljarnank közösen vásárolni,sétálni, fürdőbe, vacsorázni,színházba,kiállításra. Klassz lenne egy társas vagy kártyaparti. Szerinte ezek gyerekes dolgok,ő nem élvezi ezeket, és ő politikáról, földrajzrol, történelemről, irodalomról szeretne velem beszélgetni,de én erre alkalmatlan vagyok,nem érdekel. Egyébként olvasott vagyok es diplomás, de sosem ülnék le este a párom mellé, hogy na akkor beszélgessünk József Attiláról. Tényleg változnom kellene? Nem fog ez kettőnk közt működni, jól sejtem?
2016. jan. 11. 06:05
1 2 3
 11/25 opened paradise ***** válasza:
84%
Pontosan! Ezek nem programok. Ő sose megy el sehova sem?
2016. jan. 11. 08:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mozdultatok ki sose a 4 hónap alatt?

Ébredj fel,ez szexkapcsolat! Miért is akarna veled bármit is, esetleg színházban vagy kirándulás közben,ha egyszer otthon lefekszel vele!

Dobd ki ezt az embert.Másrészt undorító, hogy így leminősített,szerintem nem vagy műveletlen.

2016. jan. 11. 08:25
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Pont,hogy nem vagy műveletlen,sőt.A színház egy teljesen kultúrált szórakozási forma,vagy a kiállítás.Nem tudom,ezekkel mi a baj.
2016. jan. 11. 08:30
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy műveletlen lennél.....

Szerintem a párod egy kissé szakbarbár, pont ezért választott maga mellé azonos "érdeklődésű" párt, hogy legyen egyáltalán valamiről beszélnie. Arról szeret beszélgetni ami Őt érdekli, ami meg Téged illet arra nem igazán kíváncsi.

Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani, mert nem egyenlő felek alkotják és idővel rájössz, hogy Neked nem erre van szükséged!!!

37F

2016. jan. 11. 09:07
 15/25 anonim ***** válasza:
4%
Csak szerintem férfi a kérdező?
2016. jan. 11. 09:31
 16/25 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2016. jan. 11. 10:01
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy műveletlen, csak simán nem illetek össze. Én is ilyen vagyok, hogy szeretem az ilyesfajta programokat és szerencsére a barátom is, ez is hozott minket össze
2016. jan. 11. 10:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Jól gondolom hogy nem éltek még szexuális életet. Szerintem is hagyd el ezt a beképzelt, unalmas palit..
2016. jan. 11. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a kérdőjel lemaradt, bocsi
2016. jan. 11. 10:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy műveletlennek tart??? Mert más érdekel, mint őt?

Bocs, de nekem az műveletlen, aki nem jár kiállításra, színházba, és nem lehet vele BÁRMIRŐL elbeszélgetni, illetve nem tud közös programot kitalálni.

Az a pasid minősíti, ha szerinte nem vagy méltó szellemi partnere, de veled jár. Pfff...

Én biztos leülnék vele legközelebb, és közölném vele, hogy ne haragudj, de szűk látókörű vagy, unalmas, korlátolt, már olyan érzésem van, mintha a tulajdon nagyapámmal járnék. Én még fiatal vagyok, élni akarok, és élvezni az életet, és ha te ebben már nem tudsz partner lenni, akkor túl öreg vagy hozzám. Nem fog menni, ne haragudj, de nem akarok többé találkozni veled.

Mondjuk ez én vagyok.

2016. jan. 11. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!