Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben a szituban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben a szituban megérdemelte a lány a pofont?

Figyelt kérdés

A lány megcsalta a párját, amire a pasi rájött, veszekedtek, és a lány azt mondta, hogy legalább ő (a srác, akivel megcsalta) kitudta elégíteni. És itt kapott a csaj egy pofont. De nem vérzett, meg nem lett lila folt sehol, meg el sem esett.

Munkahelyemen ezen vitatkoztunk, volt aki szerint megérdemelte, volt aki szerint nem. Szerintetek?

2016. jan. 9. 17:26
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megérdemelte volna, de attól még nem kellett volna megütni.

Volt olyan pasim, aki megcsalt többször is. Megérdemelte volna, ha tökön rúgom? Igen. Megtettem? Nem. Miért nem? Mert elég volt, hogy kirúgtam a francba és azóta se beszélek vele. Ennyi a történet.

2016. jan. 10. 11:23
 42/50 anonim ***** válasza:

tökön rúgás és a pofon között van egy kis különbség szépségem.

értsd úgy, hogy te pofon helyett egy jó kis alhasi rúgást kaptál volna.

2016. jan. 10. 12:44
 43/50 anonim ***** válasza:
11%
Hát azért remélem, hogy a sok fas.zverő, nyámnyila, szerencsétlen puhapö.cs aki végig azt marnyíkolja, hogy nyugodtan pofán lehet ba.szni egy nőt, kap még majd akkorát a pofájára, hogy egy életre megemlegeti. Nem feltétlenül nőtől...inkább pár, kigyúrt kantól. Hátha helyre billenne az agyukban a rend. Mert most nagy a kuszaság odabent...
2016. jan. 10. 15:16
 44/50 anonim ***** válasza:

"38!

Maximum anyukád vett pár fa.szt apádén kívül a kicsi szájába!"

Gondolom te is nagybetűs Nőnek érzed magad. :D

2016. jan. 10. 15:16
 45/50 anonim ***** válasza:
29%

Mennyi itt a primitív és szánalmas véglény.

Akkor üssétek egymást halálra, kit érdekel. Én sosem fogok megütni senkit, ha megcsal, ha megaláz, ha.... stb. stb. Az erőszak idiótáknak való!

2016. jan. 10. 16:01
 46/50 anonim ***** válasza:
51%

"Mennyi itt a primitív és szánalmas véglény.

Akkor üssétek egymást halálra, kit érdekel. Én sosem fogok megütni senkit, ha megcsal, ha megaláz, ha.... stb. stb. Az erőszak idiótáknak való!"

A pofontól eljutottál a halálra verésig. Nem vagy te politikus?

2016. jan. 10. 16:44
 47/50 anonim ***** válasza:
Pofont ellenzőktől kérdezem. Pofon helyett egy pohár hideg vizzel való arcon öntést és ellenezte? Mert szerintem a kettő dolog igen közel van egymáshoz. A pohár víz után is lehet, hogy érzi annyira megalázva magát a tettéért mint egy pofon után. És a víz miatt nem vinnyoghattok, mert nem lett megütve senki.
2016. jan. 10. 17:30
 48/50 anonim ***** válasza:

Pofon helyett egy pohár hideg víz!

Tiéd a nap kommentje...pozitív előjellel.

Képzelj oda egy felfelé mutató hüvelykujjat a részemről.

Elvi kérdésekről megy a vita,soha nem lesz vége.

2016. jan. 10. 17:45
 49/50 anonim ***** válasza:

Értékrend,világnézet, nevelés kérdése.

Mint korábban már leírtam.

Higgadjunk le srácok.

2016. jan. 10. 17:48
 50/50 anonim válasza:
Ha annyira erejének teljében érzi magát az ilyen férfinek nem nevezhető gyökér, akkor legalább a saját súlycsoportjával pofozkodna, b+...
2016. febr. 6. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!