Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben a szituban megérdemelte a lány a pofont?
A lány megcsalta a párját, amire a pasi rájött, veszekedtek, és a lány azt mondta, hogy legalább ő (a srác, akivel megcsalta) kitudta elégíteni. És itt kapott a csaj egy pofont. De nem vérzett, meg nem lett lila folt sehol, meg el sem esett.
Munkahelyemen ezen vitatkoztunk, volt aki szerint megérdemelte, volt aki szerint nem. Szerintetek?
Lehet, hogy megérdemelte volna, de attól még nem kellett volna megütni.
Volt olyan pasim, aki megcsalt többször is. Megérdemelte volna, ha tökön rúgom? Igen. Megtettem? Nem. Miért nem? Mert elég volt, hogy kirúgtam a francba és azóta se beszélek vele. Ennyi a történet.
tökön rúgás és a pofon között van egy kis különbség szépségem.
értsd úgy, hogy te pofon helyett egy jó kis alhasi rúgást kaptál volna.
"38!
Maximum anyukád vett pár fa.szt apádén kívül a kicsi szájába!"
Gondolom te is nagybetűs Nőnek érzed magad. :D
Mennyi itt a primitív és szánalmas véglény.
Akkor üssétek egymást halálra, kit érdekel. Én sosem fogok megütni senkit, ha megcsal, ha megaláz, ha.... stb. stb. Az erőszak idiótáknak való!
"Mennyi itt a primitív és szánalmas véglény.
Akkor üssétek egymást halálra, kit érdekel. Én sosem fogok megütni senkit, ha megcsal, ha megaláz, ha.... stb. stb. Az erőszak idiótáknak való!"
A pofontól eljutottál a halálra verésig. Nem vagy te politikus?
Pofon helyett egy pohár hideg víz!
Tiéd a nap kommentje...pozitív előjellel.
Képzelj oda egy felfelé mutató hüvelykujjat a részemről.
Elvi kérdésekről megy a vita,soha nem lesz vége.
Értékrend,világnézet, nevelés kérdése.
Mint korábban már leírtam.
Higgadjunk le srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!