Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megérdemelte a legyintést?

Megérdemelte a legyintést?

Figyelt kérdés
Nos a tàrsasàgomban van egy fiatal làny akit a legyintés szellője elkapott, azért, hogy tudja hol a helye, tisztelettel beszéljen az idősebbel. Megérdemelte szerintem az intést, szerintetek?

2015. aug. 26. 14:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha a tiszteletet csak úgy tudod magadnak kivívni, hogy pofozgatsz másokat, akkor ott már nagyon nagy problémák vannak.
2015. aug. 26. 14:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha a pofont legyintésnek hívod akkor a jobb egyenest minek? Simogatásnak? Ha szerinted az ütés megold bármilyen problémát akkor nagyon el vagy tévedve!
2015. aug. 26. 14:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom régen ha a tanàr példàul megpofozta valamiért a diàkot és a kedves szülő fülébe jutott a hìre még ő is jòl megpofozta otthon a gyereket, mert tudta véletlenül kapta azt a pofont a gyermek. Ma meg màr hol élünk, hogy semmi tisztelet nincs az idősebb felé és még a gyereknek àll feljebb. Hazazavartam az anyjàhoz, velem ìgy ne beszéljen
2015. aug. 26. 15:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül*
2015. aug. 26. 15:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Még az apjàval jött hàt azt is felpofozom megmondtam neki, ha nem neveli meg a gyermeket
2015. aug. 26. 15:09
 6/14 anonim ***** válasza:

vannak idióták akik szerint ez a hatásos módszer és vannak idióták akik ebből sem tanulnának...

lehet itt két idióta volt szerepben, de talán az egyiknek, vagy talán mindkettőnek volt esze...

de szerintem nem a pofon a legjobb megoldás...

22F

2015. aug. 26. 15:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Ismerek egy csalàdot, apjuk mindig megpofozta a gyerekeket, ha olyan dolgot csinàltak. Mindegyik gyerekből tisztességes, rendes, tisztelettudò ember lett. Nem azt mondom, hogy amikor csak kedve szottyan valakinek pofozgasson, de ha a gyerek tudja miért kapja abbòl biztos tanulni fog, mert mélyen beleég az emlékezetébe.
2015. aug. 26. 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:

ha csak pofonnal tud valaki nevelni az már majdnem elbaxta a nevelést, de az az utolsó fegyvere...

lehetne normálisan megbeszélni a dolgokat, csak ahhoz előbb kell nevelni megfelelően a gyereket...

én ismerek olyan családot ahol nem kellett soha pofon, a tesók is nagyon jól kijönnek egymással és a szülőkkel is...rendesek és szorgalmasak...

de ismerek olyat is ahol már a pofon se segítene és az a vicc, hogy mind2 család az unokatestvéri ágam...nem kell messze mennem...

ha választhatok, hogy szerintem melyik a jobb nevelés akkor inkább a normális beszédre szavazok...

2015. aug. 26. 15:24
 9/14 anonim ***** válasza:

kérdező, tegnap este már nem kiirtál erről egy kérdést? :o csak akkor még úgy kezdted az egész sztorit, hogy "Van a társaságomban egy KÖVÉR 17 éves lány..." és valami olyasmit irtál, hogy elkövettél valami csinyt :D a lány pedig elmondta ezt egy olyan "haverodnak", akivel amúgy nem is birjátok egymást. aztán amikor neked estek a válaszolók, hogy hogy üthetsz meg egy nőt, közölted, hogy olyan dagadt az a lány, hogy nem is tekinted nőnek és biztos a válaszolók is csak hülye feministák, akik azért a csajszinak adnak igazat, mert neki is lyuk van a lába között :D

vagy csak összekeverlek egy másik nőverő bunkóval? :/

2015. aug. 26. 15:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem egy élettelenel vab dolgom a 78%-os esetében. Ennyire nincs élete, hogy folyton az ide érkező anonim kérdéseket bùjja? Menjen szòrakozni a jò édes szüleivel
2015. aug. 26. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!