Megérdemelte a legyintést?
vannak idióták akik szerint ez a hatásos módszer és vannak idióták akik ebből sem tanulnának...
lehet itt két idióta volt szerepben, de talán az egyiknek, vagy talán mindkettőnek volt esze...
de szerintem nem a pofon a legjobb megoldás...
22F
ha csak pofonnal tud valaki nevelni az már majdnem elbaxta a nevelést, de az az utolsó fegyvere...
lehetne normálisan megbeszélni a dolgokat, csak ahhoz előbb kell nevelni megfelelően a gyereket...
én ismerek olyan családot ahol nem kellett soha pofon, a tesók is nagyon jól kijönnek egymással és a szülőkkel is...rendesek és szorgalmasak...
de ismerek olyat is ahol már a pofon se segítene és az a vicc, hogy mind2 család az unokatestvéri ágam...nem kell messze mennem...
ha választhatok, hogy szerintem melyik a jobb nevelés akkor inkább a normális beszédre szavazok...
kérdező, tegnap este már nem kiirtál erről egy kérdést? :o csak akkor még úgy kezdted az egész sztorit, hogy "Van a társaságomban egy KÖVÉR 17 éves lány..." és valami olyasmit irtál, hogy elkövettél valami csinyt :D a lány pedig elmondta ezt egy olyan "haverodnak", akivel amúgy nem is birjátok egymást. aztán amikor neked estek a válaszolók, hogy hogy üthetsz meg egy nőt, közölted, hogy olyan dagadt az a lány, hogy nem is tekinted nőnek és biztos a válaszolók is csak hülye feministák, akik azért a csajszinak adnak igazat, mert neki is lyuk van a lába között :D
vagy csak összekeverlek egy másik nőverő bunkóval? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!