Sajnálnád, vagy megérdemelte?
Adott egy csaj, 21, kb beleszületett a sz#rba. Bántalmazó lelkibeteg szülök, szegénység, állandó kiközösítés. Aztán kiderült, hogy van vagy 3 féle nyavalyája, szív meg vese.
Amikor kivágták az egyetemröl, meg persze otthonról is, már mindenki azt hitte, kampec, ehelyett kiment nyugatra dolgozni, vadászott magának egy pasit, és elkezdte egyengetni az életét. Fél év munka után már nagy lakás, megtakarítás, új ruhák. Aztán visszaütött az élet, védekezés mellett terhes, persze végig menstruál, semmi tünet, csak akkor derül ki, mikor már böven túl van a 12. héten. Egyszerre hirtelen se munka, se pasi, se hol lakni, se pénz, az új csini ruhácskák pár hét, és kuka, mert rohamtempóban dagad.
Sajnálnád, vagy így járt, másszon ki, ha már ekkora "szabadulómüvész"?
Ráadásul szülés után egy gyerekkel a nyakán már a pasizás sem fog menni 200kg-sen, nézegetheti a régi képeit magànyos estèken
Sajnálnám.
Bár én sajnos mindenkit tudok...
de bunkó vagy az utolsó mondataidban. tán irigykedsz azért mert a pasija ellátta sok jóval?
nem kéne irigykedni más kapcsolatára.mint látod nem is volt jó, mert ott hagytad ahogy baj lett a xarban..
én sajnálnám a csajt. egyébként a ruhák jók lesznek később is,vagy el is adhatja őket. és miért lenne 200kg? irigy vagy nagyon
Együtt érzek vele. Semmi rosszat nem tett, de kapott eleget az élettől. Nem adta fel, nekivágott a nagy ismeretlennek, külföldön talált munkát, párt. Szomorú, hogy rosszul választott, de akik rossz családba születtek néha annyira vágynak a szeretetre, a jóra, hogy nem veszik észre, hogy talán mégsem olyan jó az, akit választottak, mint ahogy először mutatja.
De én úgy látom, hogy egy erős nőről van szó. Remélhetőleg most sem töri meg az élet és talpra áll.
Így ismeretlenül is szorítok neki, hogy legközelebb párt is jól válasszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!