Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben a szituban megérdemelte a lány a pofont?
A lány megcsalta a párját, amire a pasi rájött, veszekedtek, és a lány azt mondta, hogy legalább ő (a srác, akivel megcsalta) kitudta elégíteni. És itt kapott a csaj egy pofont. De nem vérzett, meg nem lett lila folt sehol, meg el sem esett.
Munkahelyemen ezen vitatkoztunk, volt aki szerint megérdemelte, volt aki szerint nem. Szerintetek?
A fizikai erőszak, ahogy a veszekedés sem problémamegoldás. Sem férfi, sem nő ne alkalmazzon fizikai erőszakot (ill. lelkit sem), hacsak nem önvédelem a cél. Aki csak így képes egy problémát "megoldani", az... Hát...
Megtehette volna a srác, hogy kitessékeli az ajtón a lányt, és utána dobja a cuccait, vagy maga távozik angolosan, és végleg kilép a lány életéből.
Egyébként az előzményeket sem tudjuk. Minden más megítélés alá esik.?
De nem, erőszakoskodni soha, semmilyen körülmények között nem szabad.
nem tudom hogy megérdemelte e vagy sem, mert ez az egész sztori nem kerek, mivel senki nem tudja az előzményeket.
viszont volt olyan, hogy az excsajomnak lekevertem egy jó csattanós tenyeres pofont, és a mai napig nem bántam meg, sőt még az anyja is azt mondta nekem hogy nagyon jól tettem, hogy felpofoztam a lányát.
nálam az előzmény ugyan ez volt, megcsalás.
viszont én már hónapokkal előtte tűrtem és nyeltem ahogy folyamatosan csak megaláz a viselkedésével, és a szavaival.
akkor még nem tudtam, hogy mindez azért van mert már akkor is csalt engem, és ugye nyeregben érezte magát mivel semmi veszteni valója nem volt ha szakítok vele.
a másik férfi már ott volt neki.
szóval kb. 2 hónappal a folyamatos sértegetések és megaláztatások után össze vesztem vele, mert nem voltam hajlandó eltűrni a viselkedését, akkor vágta a fejemhez, hogy nem érdekli semmi mert már úgy van neki más.
természetesen azt is mondta, hogy ő sokkal jobban meg tudta baxszni mert neki sokkal nagyobb a faxsza mint az enyém, kb. még 2-3 percig sorolta a "miérteket" -hogy miért jobb az a férfi nálam, na és akkor nem tűrtem tovább a megalázást, és kapott egy jó nagy pofont.
van az a fajta nő, akit verbálisan nem lehet helyre rakni, hiába mondasz neki fűt fát, lepereg róla.
sőt még jobban és jobban mondja a magáét.
az pedig hogy tudatosan-szándékosan feszegeti a pofon ládát a viselkedésével, még rátesz egy lapáttal a tűzre.
az indokolatlan bántalmazásnak én sem vagyok a pártján, mint ahogy minden valamire való épp érzésű férfi, de van az a helyzet mikor egy pofon 1000x többet ér mint bármilyen szó.
ja és lehet lepontozni feminista pubikáim :)
Jaguar
Értem,amit mondasz.
Nyilván vannak olyan nők,akiknek, mégha tudat alatt is,de imponál,tetszik,ha egy férfi bunkó vele,de szerintem nem ez a jellemző.
Ha annak a férfinak nem lenne egy kedves,kenyérre kenhető oldala,meg xar lenne az ágyban,szerinted bármilyen nő vele maradna?
Nem hinném.
A másik eset meg, hát van, aki keményebben szereti, ha megdugják, van ilyen.
Ha az életben is kiprovokálja a veréseket, akkor meg elmebeteg a liba,de ez sem jellemző szerintem,és lehet nem is tudatos.
Ma már a mazochizmus elavult fogalom,mindig kell nézni a hátterét a dolgoknak,mi az alapja,oka,hogy egy ember addig jut...pszichológia,semmi más.
Te viszont úgy beszélsz ezekről, mintha teljesen általános dolgok lennének,és szinte az egész nőtársadalomra érted,szerintem hibásan.
Kérdező!
Az utolsó kommentedből ítélve a nő lehet megérdemelte, de akkor sem jogos.
Nőt nem ütünk meg,ezt még mindig tartom.
Ki lehet baxni máshogy is valakivel, nem kötelező az erőszak.
A nő egy manipulatív ribi,ez nem kérdés.
A srác helyében azonnal kidobtam volna,szó szerint,de nem ütöttem volna meg.
Persze,innen a fotelből könnyű okoskodni, ezt elismerem.
"Nőt nem ütünk meg,ezt még mindig tartom."
Árulja már el valaki, hogy hol van a történetben a nő. Mert sokan dobálóznak ezzel, csak elfelejtik, hogy nőként is kell viselkedni, ha valaki ezt alkalmazni akarja. Nos főhősünknek ez esetben nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!