Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben a szituban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben a szituban megérdemelte a lány a pofont?

Figyelt kérdés

A lány megcsalta a párját, amire a pasi rájött, veszekedtek, és a lány azt mondta, hogy legalább ő (a srác, akivel megcsalta) kitudta elégíteni. És itt kapott a csaj egy pofont. De nem vérzett, meg nem lett lila folt sehol, meg el sem esett.

Munkahelyemen ezen vitatkoztunk, volt aki szerint megérdemelte, volt aki szerint nem. Szerintetek?

2016. jan. 9. 17:26
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
#18: Én szívesen megnyugtatlak, hogy az vagy. ;D
2016. jan. 9. 18:18
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

A fizikai erőszak, ahogy a veszekedés sem problémamegoldás. Sem férfi, sem nő ne alkalmazzon fizikai erőszakot (ill. lelkit sem), hacsak nem önvédelem a cél. Aki csak így képes egy problémát "megoldani", az... Hát...

Megtehette volna a srác, hogy kitessékeli az ajtón a lányt, és utána dobja a cuccait, vagy maga távozik angolosan, és végleg kilép a lány életéből.

Egyébként az előzményeket sem tudjuk. Minden más megítélés alá esik.?

De nem, erőszakoskodni soha, semmilyen körülmények között nem szabad.

2016. jan. 9. 18:20
 23/50 anonim ***** válasza:
12%
Fordított szerepben mit mondanának a lányok? Gondolom akkor is azt, hogy az erőszak nem megoldás a problémákra. ;D
2016. jan. 9. 18:23
 24/50 A kérdező kommentje:
Én is nő létemre a pasi pártját fogom, mondjuk én ismerem mindkettőt, és undorító, amit a lány művelt hónapokon keresztül a pasival. Munkatársam a lány, és fültanúja voltam többször is, ahogy a barátnőinek ecseteli, hogy milyen kamu dumát adott be a pasijának, miközben a szeretőjénél éjszakázott, meghogy már nem is szereti, csak azért van a pasival, mert neki van lakása, és a szüleihez nem akar már visszamenni lakni. Ugyan nem én éltem együtt a pasival, de többször találkoztunk, és hát szerintem sok lány ilyen férjről álmodik. Mindent megtett a lánynak, csak mondania kellett és megkapta, meg úgy egyébként is egy iszonyat jó fej pasi volt, mindannyiunk szerint. Viccelődtünk is, hogy majd megyünk vígasztalni őt... :D Szóval nagyon csúnya dolog volt ez a lánytól.. Ha elmúlik a szerelem oké, szakítson vele, de ez undorító volt. Szerintem megérdemelte, legszívesebben én is fölképeltem volna néha, mikor azon röhögtek, hogy milyen jót d*gott tegnap este a szeretőjével....
2016. jan. 9. 18:26
 25/50 anonim ***** válasza:
60%

nem tudom hogy megérdemelte e vagy sem, mert ez az egész sztori nem kerek, mivel senki nem tudja az előzményeket.

viszont volt olyan, hogy az excsajomnak lekevertem egy jó csattanós tenyeres pofont, és a mai napig nem bántam meg, sőt még az anyja is azt mondta nekem hogy nagyon jól tettem, hogy felpofoztam a lányát.

nálam az előzmény ugyan ez volt, megcsalás.

viszont én már hónapokkal előtte tűrtem és nyeltem ahogy folyamatosan csak megaláz a viselkedésével, és a szavaival.

akkor még nem tudtam, hogy mindez azért van mert már akkor is csalt engem, és ugye nyeregben érezte magát mivel semmi veszteni valója nem volt ha szakítok vele.

a másik férfi már ott volt neki.

szóval kb. 2 hónappal a folyamatos sértegetések és megaláztatások után össze vesztem vele, mert nem voltam hajlandó eltűrni a viselkedését, akkor vágta a fejemhez, hogy nem érdekli semmi mert már úgy van neki más.

természetesen azt is mondta, hogy ő sokkal jobban meg tudta baxszni mert neki sokkal nagyobb a faxsza mint az enyém, kb. még 2-3 percig sorolta a "miérteket" -hogy miért jobb az a férfi nálam, na és akkor nem tűrtem tovább a megalázást, és kapott egy jó nagy pofont.

van az a fajta nő, akit verbálisan nem lehet helyre rakni, hiába mondasz neki fűt fát, lepereg róla.

sőt még jobban és jobban mondja a magáét.

az pedig hogy tudatosan-szándékosan feszegeti a pofon ládát a viselkedésével, még rátesz egy lapáttal a tűzre.

az indokolatlan bántalmazásnak én sem vagyok a pártján, mint ahogy minden valamire való épp érzésű férfi, de van az a helyzet mikor egy pofon 1000x többet ér mint bármilyen szó.

ja és lehet lepontozni feminista pubikáim :)

2016. jan. 9. 18:33
 26/50 anonim ***** válasza:
78%

Jaguar

Értem,amit mondasz.

Nyilván vannak olyan nők,akiknek, mégha tudat alatt is,de imponál,tetszik,ha egy férfi bunkó vele,de szerintem nem ez a jellemző.

Ha annak a férfinak nem lenne egy kedves,kenyérre kenhető oldala,meg xar lenne az ágyban,szerinted bármilyen nő vele maradna?

Nem hinném.

A másik eset meg, hát van, aki keményebben szereti, ha megdugják, van ilyen.

Ha az életben is kiprovokálja a veréseket, akkor meg elmebeteg a liba,de ez sem jellemző szerintem,és lehet nem is tudatos.

Ma már a mazochizmus elavult fogalom,mindig kell nézni a hátterét a dolgoknak,mi az alapja,oka,hogy egy ember addig jut...pszichológia,semmi más.

Te viszont úgy beszélsz ezekről, mintha teljesen általános dolgok lennének,és szinte az egész nőtársadalomra érted,szerintem hibásan.

2016. jan. 9. 18:34
 27/50 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező: igen, ez ocsmány dolog a csajtól, így már értem a pofont, de továbbra sem értek vele egyet. Fölényesen ki lehetett volna vágni a lányt a francba, megérdemelte volna, biztos lett volna valami, amit a fejéhez tudott volna vágni ő is, de az a baj, hogy az erőszak sosem jogos. Nem lehet azt sem mondani, hogy önvédelem volt. Ocsmány, undorító, legalja ember a kolleganőd, ezt aláírom, és a pasit is sajnálom, de szerintem a pofon akkor sem megoldás. Maximum saját magának okoz vele bűntudatot az ember, elveszti az erkölcsi fölényét, és még esélye sincs a csajnak azt átgondolni, mekkora egy büdös r. volt, mert azon lesz felháborodva, hogy őt most mekkora erőszak érte.
2016. jan. 9. 18:37
 28/50 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező!

Az utolsó kommentedből ítélve a nő lehet megérdemelte, de akkor sem jogos.

Nőt nem ütünk meg,ezt még mindig tartom.

Ki lehet baxni máshogy is valakivel, nem kötelező az erőszak.

A nő egy manipulatív ribi,ez nem kérdés.

A srác helyében azonnal kidobtam volna,szó szerint,de nem ütöttem volna meg.

Persze,innen a fotelből könnyű okoskodni, ezt elismerem.

2016. jan. 9. 18:38
 29/50 anonim ***** válasza:
8%

"Nőt nem ütünk meg,ezt még mindig tartom."

Árulja már el valaki, hogy hol van a történetben a nő. Mert sokan dobálóznak ezzel, csak elfelejtik, hogy nőként is kell viselkedni, ha valaki ezt alkalmazni akarja. Nos főhősünknek ez esetben nem sikerült.

2016. jan. 9. 18:44
 30/50 anonim ***** válasza:
24%
Teljesen mindegy, hogy a társadalomnak férfi vagy női tagjáról beszélünk, ha az nem a tőle elvárhatóan viselkedik, hanem patkánykodik akkor megérdemli, hogy kapjon egyet. Egy nőtől nem egy ilyen viselkedést várunk el amit ez a ribänc csinált. A srác szerintem még rendes is volt, mert nőhöz igazítottan csak egy pofont adott és nem egy férfinak szánt fejbebox lett belőle.
2016. jan. 9. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!