Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben a szituban megérdemelte a lány a pofont?
A lány megcsalta a párját, amire a pasi rájött, veszekedtek, és a lány azt mondta, hogy legalább ő (a srác, akivel megcsalta) kitudta elégíteni. És itt kapott a csaj egy pofont. De nem vérzett, meg nem lett lila folt sehol, meg el sem esett.
Munkahelyemen ezen vitatkoztunk, volt aki szerint megérdemelte, volt aki szerint nem. Szerintetek?
Bírom itt,akik lovagiasan azzal jönnek,hogy nem ütünk meg NŐT...:)
Múltkor buliban voltam,a csávó beszólt valamit a lánynak,a lány egy ütéssel kiütötte,majd elkezdte taposni a magassarkújával.:D
Megérdemelte, de ennek ellenére én azt mondom nem kellett volna.
Engem is aláztak már rommá, bántottak nők, mégis el tudtam büszkén, határozottan intézni a dolgot anélkül, hogy megütöttem volna őket. És nem, nem vagyok balek, sosem volt olyan problémám, hogy nem kellenék a nőknek.
32%
B+ meg ember, ez nem lovagiasság, hanem értékrend,világnézet, meg nevelés kérdése.
Kösssz... nem vágyom arra,hogy a nevem elé írjon bárki egy Sir vagy Ser szócskát.
29!
A nő, azért mert adott esetben nem az elvárások szerinti nőként viselkedik, még nő marad! És azért nem ütünk meg egy nőt, mert mindegy mit tesz vagy mond, attól ő még fizikailag gyengébb a férfinál!!! Te nagyokos!
"A nő, azért mert adott esetben nem az elvárások szerinti nőként viselkedik, még nő marad!"
Mondod te. És nem egy szituációban nem volt nő, hanem egy undorító féreg volt hónapokig.
"És azért nem ütünk meg egy nőt, mert mindegy mit tesz vagy mond, attól ő még fizikailag gyengébb a férfinál!!!"
Egy pofon ugyanakkora férfitől és nőtől is, mivel nem megverte. Kapott egyet, mert egy agyatlan k volt. Így járt. Plusz ilyen alapon a nő meg is késelheti, miközben a férfi kérlelheti maximum. Jó gondolatmenet.
"Te nagyokos!"
Látom magadra vetted. Te is szereted más kukiját a szádba venni következmények nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!