Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben a szituban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebben a szituban megérdemelte a lány a pofont?

Figyelt kérdés

A lány megcsalta a párját, amire a pasi rájött, veszekedtek, és a lány azt mondta, hogy legalább ő (a srác, akivel megcsalta) kitudta elégíteni. És itt kapott a csaj egy pofont. De nem vérzett, meg nem lett lila folt sehol, meg el sem esett.

Munkahelyemen ezen vitatkoztunk, volt aki szerint megérdemelte, volt aki szerint nem. Szerintetek?

2016. jan. 9. 17:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
11%
Attól még nem lesz "NŐ" valaki mert hozzánőtt egy pinához.
2016. jan. 9. 18:51
 32/50 anonim ***** válasza:
6%

Bírom itt,akik lovagiasan azzal jönnek,hogy nem ütünk meg NŐT...:)

Múltkor buliban voltam,a csávó beszólt valamit a lánynak,a lány egy ütéssel kiütötte,majd elkezdte taposni a magassarkújával.:D

2016. jan. 9. 18:53
 33/50 anonim ***** válasza:
78%

Megérdemelte, de ennek ellenére én azt mondom nem kellett volna.

Engem is aláztak már rommá, bántottak nők, mégis el tudtam büszkén, határozottan intézni a dolgot anélkül, hogy megütöttem volna őket. És nem, nem vagyok balek, sosem volt olyan problémám, hogy nem kellenék a nőknek.

2016. jan. 9. 18:55
 34/50 anonim ***** válasza:

32%

B+ meg ember, ez nem lovagiasság, hanem értékrend,világnézet, meg nevelés kérdése.

Kösssz... nem vágyom arra,hogy a nevem elé írjon bárki egy Sir vagy Ser szócskát.

2016. jan. 9. 19:41
 35/50 anonim ***** válasza:

mármint nem százalék.

2016. jan. 9. 19:42
 36/50 anonim ***** válasza:
Nőt NEM lehet megütni. SOHA! Mindegy, hogy megérdemelné-e vagy sem. Aki férfi létére nőt üt...az NEM férfi! A nő így egyáltalán nem csoda, hogy megcsalta......már érthető az is, miért nem tudta kielégíteni..........mert egy puhap.öcs. Szóval a lány tette elítélendő, azonban a pasié is. Így azt mondom: nem érdemelte meg. A fizikai bántalmazást nem. Azt, hogy a pasi kidobja őt, szakít vele..igen. De nem azt, hogy pofánveri.
2016. jan. 10. 09:10
 37/50 anonim ***** válasza:

29!

A nő, azért mert adott esetben nem az elvárások szerinti nőként viselkedik, még nő marad! És azért nem ütünk meg egy nőt, mert mindegy mit tesz vagy mond, attól ő még fizikailag gyengébb a férfinál!!! Te nagyokos!

2016. jan. 10. 09:12
 38/50 anonim ***** válasza:
60%

"A nő, azért mert adott esetben nem az elvárások szerinti nőként viselkedik, még nő marad!"

Mondod te. És nem egy szituációban nem volt nő, hanem egy undorító féreg volt hónapokig.

"És azért nem ütünk meg egy nőt, mert mindegy mit tesz vagy mond, attól ő még fizikailag gyengébb a férfinál!!!"

Egy pofon ugyanakkora férfitől és nőtől is, mivel nem megverte. Kapott egyet, mert egy agyatlan k volt. Így járt. Plusz ilyen alapon a nő meg is késelheti, miközben a férfi kérlelheti maximum. Jó gondolatmenet.

"Te nagyokos!"

Látom magadra vetted. Te is szereted más kukiját a szádba venni következmények nélkül?

2016. jan. 10. 09:25
 39/50 anonim ***** válasza:
17%
Pofonnál nincs fizikai fölény. Én is kiemeltem, hogy nem ököllel boxolt bele kettőt az arcába utána meg nem talpalta gyomron. Pofon az elmegy egy nonverbális kommunikációnak, ami itt azt fejezte ki, hogy (eltakarodsz any@dba, te büdös kúrvä). Adhatja ezt nő is. Sem férfinak sem nőnek nem lesz tőle baja, mindössze az arc bőrében levő receptorok kezdenek el hirtelen komoly mennyiségü jelet küldeni az agyba. Aminek hatására az elszenvedő, ha az intelligenciája engedi, rájön, hogy valamit nagyon nem jól csinált a vele szemben álló személlyel. És, ha van annyira fejlett ez a személy, hogy a pofon következtében megalázónak gondolja a tettét amiért ezt kapta, akkor jó esetben többet nem csinál olyat (nem lép félre és utána még szemrehány) amiért pofont érdemel.
2016. jan. 10. 10:07
 40/50 anonim ***** válasza:
Az meg egy másik kérdés, hogy kinél hol van a határ, hogy pofont adjon. Mindenki egyénileg ítéli ezt meg. Van aki egy csók után is ad más meg egy megcsalás után sem. Úgy gondolom, hogy, ha én a barátnőmet megcsalom, azt a nőt akit addig hitegettem és megbízott bennem, majd közlöm vele még azt is, hogy nem tudott kielégíteni, tehát a porba tiprás után még jobban megalázom, akkor megérdemlem a pofont. És ez nemtől független. Ilyen esetben nem a neme sérül valakinek hanem maga az egyén. Az arcon a bőr meg nemtől függetlenül ugyan olyan.
2016. jan. 10. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!