Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándék első évfordulóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék első évfordulóra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan itt az elso evfordulonk a baratommal es mar egy ideje irkalok neki egy ilyen naplo v emlekkonyv szeru dolgot kepekkel esemenyekkel. Kicsit elbizonytalanodtam h jo ajandek-e es ezen kivul adjak e meg valamit?
2016. jan. 9. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, biztos örülni fog neki, én is örülnék egy ilyennek. Azt tudom adni tippnek, hogy mutasd meg neki és idézzétek fel az emlékeket, ne add neki örökbe, hanem folytasd az írását és minden évben megnézhetitek. 20/F
2016. jan. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!