Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első évfordulóra, ilyenek után mivel rukkolhatnék elő?
Jójó, tudom ezt már este kérdeztem (ha esetleg valakinek ismerős lenne), bár reményeim szerint ilyenkorra már mások vannak online mint órákkal ezelőtt szóval:
Közeleg az első évfordulónk barátnőmmel és ugyan vannak terveim de kíváncsi vagyok hogy ti a helyemben mit találnátok ki. Eléggé elhalmoztam eddig a kapcsolatunkban: minden hónapban kapott egy szál vörös rózsát, születésnapján készítettem lasagnet és egy tortát amiben egy piros szív volt (természetesen az is piskótából) ha kettévágta az ember, meg egy ezüst nyakláncot adtam neki ekkor. Kapott karácsonyra egy könyvsorozatot a kedvenc témájából amit magának nem tudott addig megengedni. Félévkor voltunk étteremben (trófea).
Nagyon kreatív, rajzol, farag és szeret olvasni és játszani. Gondoltam egy e-book olvasóra de az annyira személytelen, csak egy tárgy, valami személyesebb kéne. Bármilyen ötletet szivesen fogadok! :)
Ő 18, én 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!