Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni életünk párját, gyermekünk apját és átszeretni valami "nyominger" férfibe?
próbálok nyitni, ismerkedni
rendes srácok vannak körülöttem, csak...
egyiknek az arcbőre olyan, hogy mutatkozni se mernék vele az utcán
másiknak meg mintha melle lenne a lógós hasa felett..
harmadik elhízott..
negyedik egy motoros tetkos sörös hosszúhajú hájpacni..
a többi egyszerűen fogyatékosnak néz ki..
és ugye elvileg nem a külső a lényeg
de én még családot szeretnék..
Én csinos, értelmes, igényes nő vagyok. Vigyázom az alakomra, figyelek magamra.
15 évvel ezelőtt szerelmes lettem, sőt még ma is megdobogtatja a szívemet a férjem. Bevallom még ennyi év után is odavagyok érte, ahogy ő is értem.
A férjem ma kopasz, 110 kilós nagy darab, vannak már őszülő hajszálai (pedig csak 38 éves). De a szemeben még mindig az a 80-90 kilós magas fiatalember aki volt.
Hogy lehet ilyen férfiakkal együtt élni?
Mondjuk úgy, hogy szereted, hogy értékeled a humorát, okosságát, a tiszteletét, a vidámságát, a szeretetét.
Nyugodtan válogass. Nyilván ha neked csak ilyen férfiak jutnak akiktől hányingert kapsz, akkor te sem lehetsz olyan jó nő, ha a normális, jóképű férfiaknak nem kellesz..
Sehogy se kell neked nyomingerbe beleszeretni. Nem kell foglalkoznod azokkal, akik nem tetszenek. Majd lesz olyan, aki megfelel. Vagy nem.
De jól értelmezem, hogy életed párjával vége lett, és mielőbb akarsz magad mellé valakit, akkor is, ha magadra kell erőltetni?
12 ne vagyok rossz nő, elhiheted :)
13 nagyon köszi, remélem erről van szó, sőt ez biztos hogy benne van, hogy nincs aki megütné a volt páromat talán én nézem többre. habár ő nem elhízott nem néz ki ogyatékosnak, nincsenek mellei, se hosszú zsíros haja, meg sorolhatnám...
szerintem nem magasak az elvárásaim..
szomorú, ha valaki azt hiszi de..
14 igen, mivel szeretnék még gyermeket, nm szeretném ezt olyan sokáig húzni
igenis próbálok lelkileg talpra állni és haladni előre.
rengeteg tervem van.
Ilyen hozzáállással sehogy. "Ilyet", " ilyenhez" érni, azért na, nem kicsit vagy ...
Ha nem vagy képes a külső mögé látni, minek foglalkoztat a kérdés, hogy kinek lenne gusztusa? Nem gondolnám hogy te különb vagy. Valószínűleg az egy kategóriánál fentebbi pasiknak pedig te vagy a rémálma. Van ilyen, csak ne degradálj másokat. Nyominger férfibe? Anyagilag vagy megszorulva vagy mire kell a nyominger, ha már van gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!