Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni életünk párját, gyermekünk apját és átszeretni valami "nyominger" férfibe?

Figyelt kérdés

próbálok nyitni, ismerkedni

rendes srácok vannak körülöttem, csak...

egyiknek az arcbőre olyan, hogy mutatkozni se mernék vele az utcán

másiknak meg mintha melle lenne a lógós hasa felett..

harmadik elhízott..

negyedik egy motoros tetkos sörös hosszúhajú hájpacni..

a többi egyszerűen fogyatékosnak néz ki..

és ugye elvileg nem a külső a lényeg

de én még családot szeretnék..

2016. jan. 9. 13:54
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
vagy egyáltalán hozzáérni..
2016. jan. 9. 14:07
 12/53 anonim ***** válasza:
92%

Én csinos, értelmes, igényes nő vagyok. Vigyázom az alakomra, figyelek magamra.

15 évvel ezelőtt szerelmes lettem, sőt még ma is megdobogtatja a szívemet a férjem. Bevallom még ennyi év után is odavagyok érte, ahogy ő is értem.

A férjem ma kopasz, 110 kilós nagy darab, vannak már őszülő hajszálai (pedig csak 38 éves). De a szemeben még mindig az a 80-90 kilós magas fiatalember aki volt.

Hogy lehet ilyen férfiakkal együtt élni?

Mondjuk úgy, hogy szereted, hogy értékeled a humorát, okosságát, a tiszteletét, a vidámságát, a szeretetét.

Nyugodtan válogass. Nyilván ha neked csak ilyen férfiak jutnak akiktől hányingert kapsz, akkor te sem lehetsz olyan jó nő, ha a normális, jóképű férfiaknak nem kellesz..

2016. jan. 9. 14:07
 13/53 anonim válasza:
75%
Szerintem nem tetted túl magadat még "életed párján", ezért minden más férfi csak egy szánalmas kis árnyék hozzá képest. Adj magadnak egy kis időt! Ne "átszeress" valaki másba, hanem először szeress ki az előzőből, és amikor már belátod, hogy ő is ugyanolyan ember volt, mint az összes többi, könnyen találsz valakit a helyére.
2016. jan. 9. 14:08
 14/53 anonim ***** válasza:
40%

Sehogy se kell neked nyomingerbe beleszeretni. Nem kell foglalkoznod azokkal, akik nem tetszenek. Majd lesz olyan, aki megfelel. Vagy nem.

De jól értelmezem, hogy életed párjával vége lett, és mielőbb akarsz magad mellé valakit, akkor is, ha magadra kell erőltetni?

2016. jan. 9. 14:10
 15/53 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy troll.
2016. jan. 9. 14:10
 16/53 A kérdező kommentje:

12 ne vagyok rossz nő, elhiheted :)

13 nagyon köszi, remélem erről van szó, sőt ez biztos hogy benne van, hogy nincs aki megütné a volt páromat talán én nézem többre. habár ő nem elhízott nem néz ki ogyatékosnak, nincsenek mellei, se hosszú zsíros haja, meg sorolhatnám...

szerintem nem magasak az elvárásaim..

szomorú, ha valaki azt hiszi de..

2016. jan. 9. 14:12
 17/53 A kérdező kommentje:

14 igen, mivel szeretnék még gyermeket, nm szeretném ezt olyan sokáig húzni

igenis próbálok lelkileg talpra állni és haladni előre.

rengeteg tervem van.

2016. jan. 9. 14:13
 18/53 anonim ***** válasza:
90%
Előbb érd el, hogy az exed ne legyen más csak egy régi ex. Ha már nem ő forog a gondolataidban akkor találni fogsz valakit.
2016. jan. 9. 14:13
 19/53 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen hozzáállással sehogy. "Ilyet", " ilyenhez" érni, azért na, nem kicsit vagy ...

Ha nem vagy képes a külső mögé látni, minek foglalkoztat a kérdés, hogy kinek lenne gusztusa? Nem gondolnám hogy te különb vagy. Valószínűleg az egy kategóriánál fentebbi pasiknak pedig te vagy a rémálma. Van ilyen, csak ne degradálj másokat. Nyominger férfibe? Anyagilag vagy megszorulva vagy mire kell a nyominger, ha már van gyereked?

2016. jan. 9. 14:14
 20/53 anonim ***** válasza:
87%
Ez csak egy átlagos provokatív és magát lejárató kérdés. Válaszra sem méltó. Megnézném én azt a jó nőt aki feltette :))) Kicsit sok az ególegó
2016. jan. 9. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!