Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni életünk párját, gyermekünk apját és átszeretni valami "nyominger" férfibe?

Figyelt kérdés

próbálok nyitni, ismerkedni

rendes srácok vannak körülöttem, csak...

egyiknek az arcbőre olyan, hogy mutatkozni se mernék vele az utcán

másiknak meg mintha melle lenne a lógós hasa felett..

harmadik elhízott..

negyedik egy motoros tetkos sörös hosszúhajú hájpacni..

a többi egyszerűen fogyatékosnak néz ki..

és ugye elvileg nem a külső a lényeg

de én még családot szeretnék..

2016. jan. 9. 13:54
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
*férfiba
2016. jan. 9. 13:55
 2/53 anonim ***** válasza:
90%

"és ugye elvileg nem a külső a lényeg

de"

De mégis, ezek szerint.

2016. jan. 9. 13:57
 3/53 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy egy olyan férfit választunk aki minden téren megfelel, vagyis szerelmesek leszünk, és nem az számít, hogy egy szépség, vagy el van hízva.
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki az a kategória, amiket leírtál. De gondolom te patent nő vagy, azért válogatsz ;)
 5/53 A kérdező kommentje:
ne tudom má nő hogyan képesk ilyen emberekkel foglalkozni, mert mindez mellett bizti aranyélet lehet melletük..
2016. jan. 9. 13:58
 6/53 A kérdező kommentje:
hozzájuk képest "patent" nő vagyok az 100.
2016. jan. 9. 13:59
 7/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a gáz, hogy neked fontos a másik külseje, hanem az, hogy

1. nem ismered be

2. elhamarkodott következtetéseket vonsz le mások megjelenéséből.

2016. jan. 9. 14:03
 8/53 anonim ***** válasza:
100%

És mi van akkor, ha valakinek a te külsőd nem tetszik és nem érti, hogy képes bármelyik férfi is veled foglalkozni?

Szerintem mélyen fel lennél háborodva.

Nem gond, hogy vannak, akik a külsejük miatt nem tetszenek neked, csak emiatt ne tartsd őket emberileg kevesebbre.

2016. jan. 9. 14:04
 9/53 anonim ***** válasza:
54%
Ha annyira jó/jobb lennél, már lenne családod, gyereked. Mert aki egy kész főnyeremény, az elkel hamar. Ha nem tudsz átlagost szeretni, akkor várj egy jobbra, csak ki tudja, hány évig várat magára :)
2016. jan. 9. 14:04
 10/53 A kérdező kommentje:

már volt/van családom, gyerekem...

és pont ezért a kérdés, várok itt valakire, de mikor lesz az ember képes egy ilyenbe szeretni?

2016. jan. 9. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!