Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok, a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok, a barátnőm pedig 22. mit gondoltok erről? (működhet hosszútávon)?

Figyelt kérdés
Leszögezném hogy nem hagyom magam befolyásolni mert nagyon szeretem ezt a lányt és hiszek benne hogy működhet csak kíváncsiságból kérem ki mások véleményét.

#szerelem #párkapcsolat #Fura parkapcsolat
2016. jan. 8. 11:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#8as vagyok, 1 éve vagyunk együtt úgy, hogy együtt is élünk.
2016. jan. 8. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy 2 évvel fiatalabb barátom. És engem is zavart egy kicsit hogy én már egyetemre jártam neki meg érettségije sem volt még, viszont ami a legrosszabb volt, hogy nem volt még olyan érett gondolkodásmódja. Ez nyilván emberfüggő, de ez a tipikus, gyerekes "ha vita van akkor érzelmileg zsarolom mert nem vagyok annyira érett még hogy felfogjam hogy meg kell beszélnünk dolgokat, meg inkább bedurcizok meg megsértődök mert na..." stb... Szerintem értitek mire gondolok... és e miatt nem is működött. Ő kihúzta magát mind a felelősség, mind a konfliktusok alól, nem tudtuk megbeszélni egymással hogy mit gondolunk, és egyre több lett a félreértés. Arról meg ne is beszéljünk milyen hisztiket le tudott vágni ha megsértődött ha szóltam ha valami nem tetszett. (És NEM bántóan szóltam, hanem normálisan próbáltam tudtára adni, nem vádaskodva.) Ezért döntöttem el hogy következőleg nálam idősebb srácot próbálok keresni.

Szóval erre figyelj, hogy ha idősebb a barátnőd, akkor valószínűleg érettebb a gondolkodásmódja, és nehogy ebből legyenek nálatok is konfliktusok. Csak gondoltam hátha segít a tapasztalatom. :)

2016. jan. 8. 18:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére nálunk ez nem áll fent.Kisebb félreértések,hisztik vannak de meg tudjuk beszélni a problémáinkat és nagyon jól kijövünk .Igazából érettebbnek tartom magam a koromnál és ő is engem.Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 9. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!