Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ebből kiszállni? 23L
Próbálom röviden.
Van..pontosabban volt egy barátom. Ezt a barátságot ő kezdeményezte. Sokan mondták nekem az elején, hogy kétszínű, nem olyan, mint amilyennek mutatja magát. De hozzám jó volt és amúgy sem ítélek mások véleménye meg alapján senkit. Adtam neki lehetőséget, nagyon jóban lettünk. A gondok akkor kezdődtek, mikor a barátnője megtudta, hogy jóban vagyunk. Legalábbis, hogy velem beszél. Velem, egy ellenkező neművel. Tudtam, hogy valószínű kiadta neki parancsba, hogy elvan tőlem tiltva. A barátnője még gyerek, sokszor panaszkodott nekem rá. Tipikus kapcsolatfüggőség, mintsem szerelem, de az ő dolguk. Aztmeg nem is említem, nekem, meg más csajoknak is miket írogatott "baráti" alapon. Én nem kerestem, nem érdekelt. Ha esetleg valahol összetalálkoztunk, megkérdezte hogy vagyok, mizu?, én visszakérdeztem és ennyi. Tehát érezhető volt, hogy otthon elővették. A minap észrevettem, hogy nem válaszolt a karácsonyi levelemre. Mert ünnepek alkalmával azért írok/válaszolok minden barátomnak. Aztán láttam, ki is törtölt az ismerősei közül. Engem nem a h*lye facebook érdekel, hanem az, hogy ő ezt pikk-pakk megcsinálta, egy szó, semmi magyarázat nélkül.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy ezek után hogyan álljak hozzá? Variációk vannak a fejemben persze.
Pl. ha jön velem szembe az utcán, vegyem levegőnek? És ha odajön jópofizni, mert kinézem belőle sajnos ezt is, mit mondjak, mit csináljak? Én nem akarok már beszélni vele...Jó, akkor most az a logikus, ha nem állok szóba vele. De én nem szeretném eljátszani a hattyú halálát... A sértődöttet... Játszmázni se akarok... Egyszerűen kiszállni ebből a szánalmi, dedós játékból.
De tudom nagyon jól, hogy majd fog nekem rinyálni, hazudni, színészkedni...Ki tudnám mosni a száját, de azzal azt érezné, számít nekem, miközben nem, csak megérdemelné.
Nem tudom, hogy tudtam kedvelni őt. Annyit segítettem. Rám mindig számíthatott. És most én végzem a kukában... Akkor rosszul esett egy kicsit, mikor szembesültem a dologgal, de egyrészt most van olyan ember, aki minden figyelmemet elvonja (a kedvesem), illetve munka terén is füstöl a fejem.
Szóval mit csináljak? Hogyan varrja el ezt a szálat?
Reflexből küldjem el a francba? Vegyem levegőnek? Ti hogyan csinálnátok?
Én pont erre gondoltam.
Csakhogy már ismerem. Elkezd majd nyáladzani, meg sajnáltatni magát... Bocsánatot kérni 1000x stb. Mintha esedezne és én lennék a szívtelen dög, hogy meg se hallgatom... Megpróbálja majd ellenem fordítani az egészet... Persze helyre tudom rakni, raktam is már. De akkor is ez volt. Szereti tisztára mosni magát. Már csak azért is, hogy nehogy esetleg majd valakinek kitálaljak, hogy "mennyire" hűséges, gerinces ember.
a csaj hatására törölt téged, valószínűleg ő hordja a puskát otthon nem a srác.
sajnos (tényleg sajnos) én is bele estem még süldő koromban (20-22 évesen) abba a hibába, hogy a pináért képes voltam a barátságaimat eltékozolni.
sajnos (megint csak tényleg sajnos) hagytam hogy az akkori szuka csajom teljesen a befolyása alatt tartson, választás elé állított, vagy a barátaim-havernőim, vagy ő.
ennyi.
gondolom itt is ez a sztori lehet, majd idővel rájön hogy az IGAZ barátság többet jelent bárminél.
egyébként pedig az utcán ha találkozol vele, és próbálna jó pofizni akkor simán csak kérdezd meg miért törölt, aztán ha azt mondja a csaja miatt akkor mond neki -"majd ha már megengedi a barátnőd, hogy beszéljünk, akkor esetleg szóba állok még veled a jövőben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!