Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velemeny? Szerintetek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velemeny? Szerintetek mi lehet az oka, hogy erre a kovetkeztetesre jutottam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csunya lany, sot(megprobalom magambol mindig a legjobbat kihozni, de elegem van), a ferfiak mindig csak azokat a noket veszik eszre, akik 15 cm magas cipokben tipegnek, miniszoknyaban, kivagott toppal, vagy mini ruhaban, 2kg sminkkel, mukorommel, 10 l parfummel... Miert ne legyek en is ilyen, hogy eszrevegyenek? Nyartol miert ne valthatnek en is erre a stilusra?
2016. jan. 6. 14:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen keresgélsz, vagy csak a felszines tuskókat veszed észre, és azokat akik a belsőtulajdonságaidat részesítenék előnybe, azokat a személyeket nem veszed észre. :)
2016. jan. 6. 14:40
 12/20 anonim ***** válasza:
# 10 megelőztél pont ezt írtam :D
2016. jan. 6. 14:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Elég felszínes pasikkal ismerkedhettél eddig. Egy komolyabb srác nem fogja a lelki problémáit eléd tárni pár találkozás vagy beszélgetés után.

Inkább keresgélj máshol szerintem. Más közeg más pasik.

F /30

2016. jan. 6. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:

abszolút nem olyan vagyok, mint azok, akikre szerinted buknak a pasik, mégis szeretnek..

bocsi, de veled van a gond, méghozzá a személyiségeddel. ha pedig olyan pasik tetszenek, akiknek a r.bancos 5 kiló sminkkel (az arcukon, meg plusz 10 kilóval a retiküljükben) szaladgáló nők tetszenek, akkor magadra vess.

2016. jan. 6. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha felvennéd azt a stílust te is, az szerintem erőltetettnek tűnne tőled, főleg, hogy eddig nem voltál ilyen.

Így gondolom a problémát sem oldaná meg.

Azt hogy valaki azt mondja aranyos vagy, még nem biztos, hogy úgy is gondolja. Nem akar bunkó lenni,vagy csak tényleg nem jössz be neki, csak mint barát maximum, de ezt látatlanban elég nehéz eldönteni.

Egyik legnagyobb baj ebben a világban, hogy mindenki a tökéletest keresi, mert ezt látja a tévében.

2016. jan. 6. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
A jellemedben lesz itt gáz, mert szemen szedett hazugság, amit írsz. Mi, normális férfiak nagyon is észrevesszük a visszafogottabb nőket. Valószínű, nem az ilyen férfiakra fókuszálsz.
2016. jan. 6. 17:05
 17/20 anonim ***** válasza:

hát őszintén én sem járnék veled mert a kérdés alapján eléggé egyszerű felszínes lehetsz...

:-(

2016. jan. 6. 17:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy felszínes.

Szerintem egyszerűen csak nem érti, hogy neki miért nem jár az ami más lányoknak igen.

2016. jan. 6. 17:52
 19/20 A kérdező kommentje:

ma 17:52

vegre valaki, aki erti a lenyeget!

2016. jan. 6. 18:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Jah, le is lettem pontozva érte XD
2016. jan. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!