Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velemeny? Szerintetek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velemeny? Szerintetek mi lehet az oka, hogy erre a kovetkeztetesre jutottam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csunya lany, sot(megprobalom magambol mindig a legjobbat kihozni, de elegem van), a ferfiak mindig csak azokat a noket veszik eszre, akik 15 cm magas cipokben tipegnek, miniszoknyaban, kivagott toppal, vagy mini ruhaban, 2kg sminkkel, mukorommel, 10 l parfummel... Miert ne legyek en is ilyen, hogy eszrevegyenek? Nyartol miert ne valthatnek en is erre a stilusra?
2016. jan. 6. 14:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

lehet a kisugárzásod a probléma, vagy a mentalitásod...

mi van ha a magassarkú, parfüm és smink sem segít???

22F

2016. jan. 6. 14:21
 2/20 anonim ***** válasza:
Képet kérünk.
2016. jan. 6. 14:22
 3/20 A kérdező kommentje:
A kisugarzasommal semmi baj, egyszeruen mindenki betesz no letemre a barat zonaba. jaj aranyos vagy, szep, kedves, es lelki szemetesnek hasznalnak...
2016. jan. 6. 14:22
 4/20 anonim ***** válasza:

nem lehet azért, mert túl barátként viselkedsz?

tehát nem érzik, hogy te is akarnál többet ennél...

22F

2016. jan. 6. 14:24
 5/20 A kérdező kommentje:
De minden pasi?
2016. jan. 6. 14:28
 6/20 anonim ***** válasza:
hát ha senkinek nem jelzed, hogy érdekelne mint társ, vagy van esélye nálad akkor ne várj csodát :)
2016. jan. 6. 14:30
 7/20 anonim ***** válasza:

Olyan cukimuki edrs kis pofikad van, nekem biztos kellenel ha nem a vilag vegen laknal te is, mint mindenki ezen a k. oldalon.

Egyel egy snickerst, sztem helyrejon az eszed. :)

2016. jan. 6. 14:31
 8/20 anonim ***** válasza:

Ezt külső plusz a stílusod/mentalitásod révén lehetne eldönteni.

Plusz mi tartozik a minden pasi kategóriába. lehetséges, hogy vannak olyan srácok, akiket sztem te nem veszel észre.

Olyan nincs, hogy egy nőci ne kelljen valamelyik pasinak. Pláne ha jól nézel ki és mellé még kedvesség, jófejség társul.

30/F

2016. jan. 6. 14:34
 9/20 A kérdező kommentje:
Kellek nekik, de lenyegeben lelki szemetesnek. Semmi elet nincs ezekbe a pasikba, csak panaszkodnak... Mas magyarul megmondva egy r.iha, megis ferfiasabbnak ferfiasabb pasik koslatnak utana. A nok nem nagyon birjak, de a ferfiak odavannak ertuk.
2016. jan. 6. 14:36
 10/20 anonim ***** válasza:
Sztem is az lehet h nem veszed eszre a normalisabbakat.
2016. jan. 6. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!