Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itteni levelezésről vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni levelezésről vélemény?

Figyelt kérdés

Tapasztalataid? Van értelme szerinted? Az esetek hány százalékában vitted személyes talira a dolgot? Jöhet minden.

Gondolom másnál is mindig 200 km-re lakik az illető...:D

2015. nov. 4. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
max facebookig jutottunk ! még nem találkoztam senkivel innen! és igen mind vidéken lakik az illető csaj akivel ismerkedtem :D kor 23 férfi
2015. nov. 4. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
?? Én segíteni,tanácsot adni vagyok itt. ismerkedés, randi eszembe sem jutott. Párom szét is kapna érte. :)
2015. nov. 4. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én alapvetően nem ismerkedésre használom ezt az oldalt, eddig senkivel nem kezdeményeztem beszélgetést, viszont több olyan is volt aki rámírt, és azokkal beszélgettem, mert hát semmi jónak nem vagyok az elrontója. A legtöbb lány akit itt ismertem meg, jó messze lakott tőlem, úgyhogy csak facebookig jutottunk. Egyetlen lány volt akivel személyesen is találkoztam, mondjuk ő is erdélyi, de épp ott nyaralt nem messze a balatoni nyaralónktól, és akkor ennek kapcsán találkoztunk, aztán visszament Erdélybe, úgyhogy élőben azóta nem láttam, csak neten levelezünk néha.
2015. nov. 4. 23:21
 4/6 opened paradise ***** válasza:
100%

Én szeretek,bár nem ilyennek indult egyik sem. Tehát nem ismerkedési szándékkal.

Pfu...hát még 2013-ban 3 randi,utolsóból kapcsolat (5 percre lakott) és utána szünet.

Idén viszont találkoztam 5 emberrel,abból 4 "barátilag",1 randi.

Tehát összesen 8 emberrel találkoztam.

200?

Volt az 350 is :D

És érdekes módon,ott nem volt baj.

2015. nov. 4. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

Személyes találkozás még nem volt.

Van, amikor rámírnak srácok, néha lesz is belőle egy-két hosszabb levelezés, de randi nem. A leghosszabb levelezés talán olyannal volt, akivel nem ebben a kategóriában találkoztam.

2015. nov. 5. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A távolság nem sokat számít ha döglusta a másik, volt olyan lány akivel egy megyében laktunk, még fél óra buszozás sem lett volna, mégse volt képes venni a fáradságot találkozni.
2015. nov. 5. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!