Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várják el ezt is a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el ezt is a nők?

Figyelt kérdés
Elvárják h te írj nekik. Elvárják randin és kapcsolatban is h te szórakoztasd őket te hozz fel témát te vidd el valamerre. Ők meg semmit. És ha te nem írsz mondjuk nekik vagy nem szórakoztatod akkor a beszélgetés halott. Minden nő azt mondja magáról h ő más. De aztán mindig kiderül h mind egykutya. Miért várnak el mindent...

#Admg
2016. jan. 4. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Ezt nevezik udvarlásnak.
2016. jan. 4. 22:34
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem véletlenül csak kevésbé érdekled a másikat?
2016. jan. 4. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért? Mert náluk van az összes pina!
2016. jan. 4. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes, kevés nőnél éreztem olyat, hogy ilyeneket elvárna. Egyszerűen nem kell ilyennel kezdeni, amíg vannak intelligens, tájékozott, jó humorú, beszélgetést fenntartani képes nők is.
2016. jan. 4. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:

A fantáziátlan, bárkivel meg lehet valósítani, ha azonos szinten vagytok, nemektől függetlenül, ez pedig nem működik másképp csak azért, mert ellentmondasz, és lepontozol. :-) Én remélem, hogy te is találsz majd az életben olyan nőt, akinél így fogod érezni, hogy elrepült az idő és észre sem vetted, aztán kicsit felülírod ezeket a makacs rögeszméidet.

Humor is sokféle létezik.

2016. jan. 5. 00:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy ez elég csúnya általánosítás.

Vannak lánybarátaim, ha én nem keresem őket, akkor ők szoktak, és többekkel órákon át el tudok beszélgetni, szinte mindenről. Oké, te kapcsolatról beszéltél, de nekem ott is ugyanezek voltak a tapasztalataim. Rossz nőket fogtál ki. :)

2016. jan. 5. 11:17
 17/18 anonim ***** válasza:

hát, én csak azt mondom, magadra vess, ha agyatlan üres csajokkal ismerkedsz... :D

nekem valamiért sikerülni szokott értelmes nőkkel ismerkedni (elárulom, annyi, hogy neked is értelmesnek kell lenned ahhoz, hogy megállapítsd ki az még)

2016. jan. 5. 12:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... én azt vettem észre, hogy ha megvan az összhang két ember között, akkor az ilyesmi magától megy. Amikor akármelyik félnek vergődni kell, meg erőltetetten felhozni dolgokat, az valamire utal...

Talán csak egyforma, üresfejű cicababákkal kezdesz. Talán te vagy baromi unalmas. Bármi lehet, de kár általánosítani. Nekem pl nem gyakran volt még ilyen problémám, szóval a hiba a te készülékedben is lehet... de tudom, egyszerűbb másokat hibáztatni mindenért, mint belátni a saját hibádat.

2016. jan. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!