Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várják el ezt is a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el ezt is a nők?

Figyelt kérdés
Elvárják h te írj nekik. Elvárják randin és kapcsolatban is h te szórakoztasd őket te hozz fel témát te vidd el valamerre. Ők meg semmit. És ha te nem írsz mondjuk nekik vagy nem szórakoztatod akkor a beszélgetés halott. Minden nő azt mondja magáról h ő más. De aztán mindig kiderül h mind egykutya. Miért várnak el mindent...

#Admg
2016. jan. 4. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Azért nem mindenki ilyen. De tény, hogy elég sok ilyen nő van, aztán meg te vagy az unalmas, ha nem tereled a témát...

Tisztelet a kivételnek, és nekik üzenem is hogy hálát adok azért, hogy vagytok ! :D

2016. jan. 4. 22:03
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem mindenki ilyen, én nem várok ilyeneket a barátomtól :)
2016. jan. 4. 22:04
 3/18 Linó03 ***** válasza:
65%
Ugyan ez nem a kérdésedre a válasz... Kicsit rosszul esik, ha azt mondod, hogy egykutya. Akkor inkább nevezzük hasonlónak. Amúgy biztosíthatlak afelől, hogy van másmilyen is. Én például - nem direkt, automatikusan - akiket nagyon szeretek, igyekszem mutattatni. Így volt ez pl. az utóbbi barátommal is, állandóan megnevettettem, de mindig csak utólag vettem észre, hogy jé, már megint. Úgyhogy azért nem kell kétségbe esned, de elhiszem, hogy sok az olyan nő, amit te mondasz, mert nyilván te többet ismersz közelről, mint én.
2016. jan. 4. 22:08
 4/18 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. Csak nem tudom miért jó megjátszani a jót aztán mindig kiderül h mégsem. Néha már inkább unalmas
2016. jan. 4. 22:24
 5/18 anonim ***** válasza:
17%

Az a baj, hogy rosszak a témáid. Teológiai, fizikai, számítástechnikai témák? Közélet, politika? Horgász-sztorik, foci, Frédi és Béni? ááááá...

Válts olyan témákra amit a csajszik szeretnek: Dzsásztínbíber, győzike, lajcsi, zámbó kritsztián, kiszeltünde, ezotévé, velvet, parfümök, divatbemutatók, ki a legszexibb csávó a losztba/ezelbe/szulejmánba, barátokközt, jóbarosszba, fuxok, telesopp.

2016. jan. 4. 22:24
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

Nem várják el.

Egyszerűen tisztában vannak azzal, hogy ők nem tudnak semmi érdekeset mondani, de attól még beszélgetni szeretnek így rád hárítják ezt a feladatot.

Valljuk be, ma már senki sem él túl érdekes életet. Be vagyunk zárva a szobáink vagy telefonjaink börtönébe ahol többnyire mások életét és gondolatait lessük és véleményezzük.

2016. jan. 4. 22:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek a nők meg vannak róla győződve, hogy a te feladatod a teperés, az érdeklődésük fenntartása, a témahozás, szórakoztatás. Valószínűleg nem támasztott senki feléjük komolyabb elvárásokat, így megszokták, hogy ki vannak szolgálva. Megfigyeltem már én is. Nagyon jó beszélőkém van, de már zsigerből érzem, ki az, akivel oda-vissza menni fog a kommunikáció, és ki az, aki csak hallgat, mintha én lennék a rádiókabaré. :D
2016. jan. 4. 22:28
 8/18 anonim ***** válasza:
97%
Tudod, mi a baj, kérdező? Nem vagytok egy hullámhosszon, akivel így behal a beszélgetés. Ha valakivel egy hullámhosszon vagy, akár haver, akár barát, akár társkeresési céllal ismerkedtek, ilyen probléma nincs, és jelentéktelen dolgokról is el tudtok beszélgetni órákat úgy, hogy utána meglepődtök, hogy elszaladt az idő.
2016. jan. 4. 22:29
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
Vannak kivételek itt vagyok én,teljesen más nő vagyok,
2016. jan. 4. 22:32
 10/18 anonim ***** válasza:
En no letemre hozok fel valamit,en mondom a baratomnak,h menjunk setalni,en csinalok valamit,en szokok venni,kedveskedni valamivel es o neki kene jobban es en rendes no vagy tobb can kozottunk mint baratsag,es meg is
2016. jan. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!