Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkó voltam, mert nem akartam, hogy így megöleljen?
Figyelt kérdés
Párom reggel jött haza a munkából, és jött oda hozzám, hogy megöleljen, én meg elhúzódtam tőle, mondván, hogy nem akarom, hogy ilyen izzadtan meg koszosan ölelgessen. Előbb fürödjön le. És ezen ő megsértődött. Szerintetek is bunkó voltam?2015. dec. 31. 10:29
11/21 anonim válasza:
Mindkettőtök reakciója érthető, de nem mindegy ki milyen stílusban közölte a véleményét.
12/21 anonim válasza:
Szerintem igen. Én mindig megolelem a baratom meg õ is engem akkor is ha mondjuk egésznap úton voltam és büdi vagyok :D ha eltolna én is megsértõdnék :D
13/21 omba válasza:
Ölelést visszautasítani... elég durva.
14/21 opened paradise válasza:
Ugyanolyan lány ugrott be jellemre...:)
15/21 anonim válasza:
Rosszul esett volna nekem is. Ez olyan, mint amikor elveszik egy kisgyermek játékát, letörik ezzel.
16/21 A kérdező kommentje:
Na, azt hiszem én se írok ki ide több kérdést, mert valahogy mindig én leszek a szívtelen, önző p_csa... :D
2015. dec. 31. 12:49
17/21 anonim válasza:
Azért az tény, hogy fordított esetben te sem örültél volna a reakciónak, vagy nincs igazam?
18/21 opened paradise válasza:
Neem,csak ha egy adott választ akarsz hallani,akkor azt előre írd le a kérdésben!
"Szerintetek is bunkó voltam? Írd,hogy nem,csak ezt fogadom el!"
19/21 A kérdező kommentje:
Én elfogadom, nem is értem honnan jött az neked, hogy csak olyat írjatok, amit hallani akarok, de ettől függetlenül, ha vissza lehetne menni az időben, ugyan így tennék, akkor sem ölelném meg koszosan. :)
17-es, erre már válaszoltam az első oldalon. :)
2015. dec. 31. 13:42
20/21 anonim válasza:
"Na, azt hiszem én se írok ki ide több kérdést, mert valahogy mindig én leszek a szívtelen, önző p_csa... :D"
hát kisdrágám, ha egyszer mindig az vagy... :D
egyébként nem is a bunkó a jó szó, hanem inkább önző és nem empatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!